ایسنا نوشت:

به دنبال حادثه ریزش بهمن در رشته‌ کوههای کرکس و گرفتاری پنج کوهنورد در آن، رییس جمعیت هلال احمر شهرستان نطنز اعلام کرد: با تلاش گروههای جست‌وجو، جسد سومین نفر که بر اثر سقوط بهمن جان خود را از دست داد، در رشته کوههای کرکس کشف شد.

اصغر سلطانی اظهار کرد: جسد نفر سوم از پنج کوهنوردی که در رشته‌کوههای کرکس دچار حادثه شده بودند، با تلاش گروه‌های جست‌وجو در عمق 3 متری برف که در اثر بهمن ایجاد شده بود، کشف شد. این جسد در فاصله 150 متری دو جسد کشف شده دیگر که دو روز قبل کشف شده بودند، پیدا شد. جسد سوم متعلق به "مهدی احمدیان" بود که استاد برق دانشگاه نراق بود و از کوهنوردان حرفه‌ای به شمار می‌رفت.

سلطانی تصریح کرد: تیمهای کوهستانی از شهرستانهای فریدن، فریدون‌شهر، گلپایگان، سمیرم و اصفهان در ارتفاع 3500 متری مشغول جست‌وجو برای پیدا کردن دو کوهنورد مفقود شده دیگر هستند. حسین تمنائی و مهدی بهادری، دو کوهنورد مفقود شده هستند که امیدواریم از آخرین وضعیت آنها اطلاعی کسب کنیم.

47282

منبع: ایسنا