روزنامه شرق نوشت:

مرد معتاد به شیشه که با خوراندن سم به دخترش، او را کشت تا نتواند با مرد افغان ازدواج کند در جلسه محاکمه‌اش جزییات این قتل را توضیح داد و گفت خودش قربانی آزارهای نامادری‌اش بوده است. 

این متهم دیروز در شعبه 71 دادگاه کیفری‌استان تهران محاکمه ‌شد. در ابتدای جلسه محاکمه، نماینده دادستان تهران در جایگاه حاضرشد و در توضیح کیفرخواست گفت: ماموران پلیس شهرستان گیلاوند 13 آذر سال گذشته مطلع شدند دختر جوانی به نام نسیم در خانه‌اش جان باخته‌ است. زمانی که پلیس به محل رسید و تحقیقات خود را انجام داد متوجه شد نسیم توسط پدرش به قتل رسیده ‌است. در واقع فریدون متهم پرونده دخترش نسیم را وادار کرد سم بخورد و خودکشی کند.این مرد، دخترش را با چاقو تهدید و او را به خوردن سم وادار کرده ‌است.

بعد از اینکه پلیس دستور داد جسد نسیم برای مشخص شدن علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شود، فرزین برادر مقتول مورد بازجویی قرار گرفت. این جوان گفت: پدرم معتاد به شیشه است و آن روز هم مواد مصرف کرده‌بود وقتی به خانه آمد به سمت نسیم رفت چاقو را زیر گلویش گذاشت و از او خواست بطری‌ای را که در آن سم بود، بخورد. نسیم که به شدت ترسیده‌بود سعی کرد مقاومت کند اما پدرم گفت اگر سم را نخورد او را با چاقو تکه‌تکه می‌کند. وقتی نسیم سم را خورد او را به اتاق برد و در را هم قفل کرد تا ما نتوانیم به نسیم کمک کنیم. من به سراغ همسایه‌ها رفتم و از آنها کمک خواستم. همسایه‌ها هم به پلیس زنگ زدند زمانی که ماموران آمدند خواهرم مرده ‌بود.

یکی از کسانی که با پلیس تماس گرفته ‌بود، گفت: یک روز قبل، نسیم در حالی‌که به شدت هیجان‌زده و ترسیده‌ بود به خانه ما فرار کرد. او گفت پدرش قصد دارد او را بکشد و از ما خواست کمکش کنیم. این دختر می‌گفت پدرش شیشه کشیده و با چاقو به سمتش حمله کرده ‌است. این در حالی بود که پزشکی قانونی هم بعد از بررسی‌های سم‌شناسی، علت دقیق مرگ نسیم را خوردن سم اعلام کرد.

مادر نسیم اعلام رضایت کرده ‌بود، متهم در جایگاه حاضر شد. او که خود در کودکی مورد آزار قرار گرفته‌ بود، اتهامش را قبول کرد و گفت: من معتاد به شیشه بودم و حال و روز خوشی نداشتم. من یک دختر و یک پسر دارم و هر دوی آنها را هم بسیار دوست داشتم. مدتی قبل از حادثه متوجه شدم دخترم با مردی افغان رابطه‌ دارد. هرچند دخترم می‌گفت او جوان خانواده‌داری است اما من دوست نداشتم دخترم با یک افغان ازدواج کند. آن جوان از نسیم خواستگاری و نسیم هم قبول کرده‌ بود. او از من می‌خواست به این ازدواج رضایت دهم اما من قبول نکردم. به دخترم گفتم به این رابطه ادامه ندهد اما او اصرار زیادی داشت که با جوان افغان ازدواج کند. روز حادثه در حالی‌که شیشه مصرف کرده ‌بودم به خانه رفتم و بطری حاوی سم را به دخترم دادم و با چاقو تهدیدش کردم تا سم را بخورد. من نمی‌خواستم دخترم را بکشم و فقط می‌خواستم او را تهدید کنم تا دیگر با آن پسر رابطه نداشته ‌باشد و فکر هم نمی‌کردم با این کار بمیرد.

متهم در مورد اینکه چطور تصور نمی‌کرد نوشیدن سم دخترش را بکشد، گفت: زمانی که نوجوان بودم نامادری‌ام خیلی من را اذیت می‌کرد و آزارهایش باعث شد خودکشی کنم. در آن زمان من سم خورده ‌بودم اما بعد از چند ساعت مرا به بیمارستان رساندند و حالم خوب شد و از مرگ نجات پیدا کردم. من فکر می‌کردم دخترم هم نجات پیدا می‌کند. از کاری که کرده‌ام خیلی پشیمان هستم تنها گناه دخترم این بود که خواستگاری افغان داشت.

در ادامه وکیل مدافع متهم در جایگاه حاضر شد و گفت: برایم مشکل است از متهمی دفاع کنم که دختر بی‌گناهش را به طرز دلخراشی به قتل رسانده اما با توجه به گفته‌های همسر و پسر متهم، او به ماده محرک شیشه اعتیاد داشت و قبل از ارتکاب جرم از این مواد مصرف کرده بود. بنابر تحقیقات پزشکی و مطالعات صورت گرفته، از سوی افراد مبتلا به مصرف شیشه به لحاظ تاثیر شیشه روی مغز کارهای غیرمتعارفی صورت می‌گیرد که ناشی از تاثیر مواد و سلب اراده و ایجاد انگیزه و عمد در عمل ارتکابی است. بنابراین برای او درخواست صدور حکم شایسته را دارم.

در پایان بعد از اینکه متهم آخرین دفاعیات خود را مطرح کرد، هیات قضات وارد شور شدند و او را به تحمل حبس به لحاظ جنبه عمومی جرم محکوم کردند.

47282

منبع: خبرآنلاین