تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهداد از پایان مرحله جدید مرمت آرامگاه پیربابا در این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حجت ابراهیمی در تشریح این خبر گفت: این مرحله مرمت و ساماندهی آرامگاه تاریخی پیربابا شهداد با اعتبار بیش از پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی به پایان رسیده است.

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی شهداد از توابع کرمان افزود: در این مرحله از مرمت اندودکاری نما، گچ‌کاری جداره‌های دیوارهای داخل، استحکام بخشی بنا، مرمت پشت‌بام‌ها، دیوارها و کف انجام شده است.

او در ادامه بیان کرد: قدمت پیر بابا مسافر شهداد مربوط به اواخر قرن هفتم هجری قمری بوده که آرامگاه یکی از عرفا در آن قرار دارد. این بنا دارای محراب با تزئینات و گچ‌بری‌های خاص و همچنین دو اتاق است که اول فروردین ۱۳۴۵ با شماره ثبت ۵۳۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

ابراهیمی گفت: بخش‌هایی از این اثر ارزشمند سال گذشته مرمت و بازسازی شده است.