مواد لازم:
بادمجان قلمی: یک کیلو گرم
گوجه فرنگی: 500 گرم
سیر: یک بوته
تخم مرغ: 2 عدد
کره: 50 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه
روش تهیه:
بادمجان ها را کباب کنید، پوست بکنید و سپس ساطوری کنید. برای آنکه باقیمانده پوست که به سختی به گوشت بادمجان چسبیده است نیز کنده شود، بادمجانهای کبابی شده را زیر شیر آب بشویید.
گوجه فرنگی ها را 3 دقیقه در آب جوش بگذارید، سپس بیاندازید در آب سرد تا پوستشان براحتی جدا شود. بعد آنها را هم خرد کنید. فراموش نکنید گوجه و بادمجان باید خیلی خرد شوند. یعنی قطعه درشت در آن یافت نشود.
همه را جداگانه در تابه تفت دهید. سیر ها را هم رنده کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید و مقداری زردچوبه به آن بیافزایید. گوجه، بادمجان را به آن اضافه کرده کاملا با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم، ریز جوش، نیم ساعت جابیفتد. آماده که شد با تخم مرغ و کره تزئین کنید. در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ سفت شود. پس از این غذای شما آماده است.
نکته: اگر میرزا قاسمی تند مزه تر دوست دارید، سیر غذا را بیشتر کنید.
4747