در روزهای گرم سال که از ماه پایانی فصل بهار در کشور ما آغاز می‌شود برای تامین آب مورد نیاز بدن، هیچ نوشیدنی جای آب ساده و خنک را نمی‌گیرد.

پونه شیرازی:هرچقدر هم اسموتی‌ها و شربت‌های رنگارنگ وسوسه‌انگیز باشند، اما ستون اصلی هیدراته ماندن هنوز همان دو اتم هیدروژن و یک اکسیژن است. بی‌دلیل نیست که متخصصان توصیه می‌کنند دست‌کم هر دو ساعت یک لیوان آب بنوشیم و برای تقویت طعم و جبران الکترولیت‌ها هم برش‌های لیمو، خیار یا برگ نعناع را به آن اضافه کنیم. اما در کنار نوشیدن چه کنار آب، میوه‌ها و نوشیدنی‌های دیگری مانع از تشنگی بدن می شوند؟

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره می‌گوید: آب ظرفیت حرارتی بالایی دارد و مناسب‌ترین گزینه برای حفظ بدن در برابر گرما است.آب به تنهایی بهترین گزینه است و افزودن دانه‌هایی مثل خاکشیر و تخم‌شربتی که بیش از دوبرابر خودشان آب در خود ذخیره می‌کنند به آبرسانی بدن ما کمک می‌کنند.

وی می‌افزاید: میوه‌های درآب نظیر صیفی‌جات مثل هندوانه و خربزه بواسطه آبی که دارند خوراکی‌های مناسبی برای آبرسانی به بدن هستند.

دکتر هاشمی تاکید می‌کند: باورهایی در مورد برخی عرقیات وجود دارد که آنها را خنک‌کننده قلمداد می‌کنند. گرچه خوردن این عرقیات ضرری ندارد و حس خنکی به ما می‌دهند اما اثر واقعی در خفظ آب بدن ندارند. پس در روزهای گرم سال،آب کافی بنوشید.

منبع: خبرآنلاین