نشست مجموعه تلویزیونی «حیرانی» به کارگردانی کیوان علیمحمدی و امید بنکدار در خبرآنلاین برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین، این نشست روز چهارشنبه با حضور امید بنکدار و کیوان علیمحمدی کارگردان‌ها، مرتضی پورصمدی تصویربردار، فریبا جدیکار، مهرداد صدیقیان، محمد مین‌باشی و احمد ساعتچیان بازیگران، سیاوش پورخلیلی تدوینگر و سحر عصر آزاد منتقد برگزار شد.
 
علیمحمدی با اشاره به پریشانی مخاطب در حین تماشای مجموعه «حیرانی»، گفت: «حیرانی و پریشانی در این سریال یک استراتژی است که مخاطب را به نقطه نهایی می‌رساند.»

وی ادامه داد: «در 10 قسمت ابتدایی ما با شخصیتی رو به رو هستیم که وارد ایران می‌شود و در نقطه سرگردانی قرار می‌گیرد. او می‌توانست با بیان و لحن و حرف زدن مخاطب را به این حیرانی نزدیک کند. راه دیگری هم برای این کار وجود داشت؛ اینکه با فضاسازی برای مخاطب کاری کنیم پریشانی و حیرانی را تجربه کند.»

 
این کارگردان همچنین افزود: «ما اگر احساس ترس را در چند قسمت ابتدایی نسازیم، مخاطب نمی‌تواند در ادامه عشق و آرامش را تجربه کند. مونتاژ فیلم مدام شما را پریشان می‌کند و برای دیدن آن نیاز به تمرکز دارید، اما در آینده لحن تغییر می‌کند.»

در ادامه مرتضی پورصمدی تصویربردار «حیرانی» با تاکید بر اینکه قرار نیست در این کار به مخاطب آموزش بدهیم، عنوان کرد: «این سریال میدان آموزش برای مخاطب نیست. من اصلا موظف نیستم به مخاطبی که به دوربین روی دست معترض است، توضیح بدهم، چرا که او حاضر نیست قرمه‌سبزی‌اش را رها کند و سریال را با دقت ببیند.»

وی همچنین اظهار کرد: «من با 65 سال سن می‌دانم چرا باید از دوربین روی دست استفاده کنم. آدم‌هایی که عجولانه درباره «حیرانی» نظر می‌دهند، تنبل هستند و حاضر نیستند عادت‌هایشان را کنار بگذارند. تماشاچی به قول علامه جعفری باید فیتیله‌اش را بالا ببرد نه اینکه ما فیتیله‌مان را به خاطر او پایین بکشیم. مخاطب باید صبر کند و بعد از دیدن 30 قسمت نظر بدهد. اگر به کار ما اعتماد دارد و ما را می‌شناسد باید صبور باشد. اگر هم غیر از این است که بهتر است برود سریال‌های جویده‌شده کانال‌های دیگر را ببیند.»

پورصمدی با یادآوری اینکه از کارهای سخت و پیچیده استقبال می‌کند، توضیح داد: «از انجام کارهای معمولی حالم بد می‌شود و رنج کارهای سخت را می‌پذیرم. به همین دلیل برایم ذره‌ای اهمیت ندارد تماشاچی عام چه قضاوتی می‌کند. او باید رنج این کارها را تحمل کند، چون قرار نیست ما او را کول کنیم و با خودمان ببریم. تماشاچی عام بهتر است برود آبگوشت و قرمه سبزی‌اش را بخورد و سریال‌های آبکی شبکه‌های دیگر را ببیند.»

«حیرانی» داستان مردی را روایت می‌کند که پس از سال‌ها غربت‌نشینی برای همراهی مادربزرگ بیمارش به ایران باز می‌گردد، غافل از این که ناگفته‌های مادربزرگش و آشنایی با خانواده، او را به ورطه حیرانی می‌کشاند. پخش این سریال از هفته پیش از شبکه یک آغاز شده و در 31 قسمت روی آنتن می‌رود.

مشروح نشست سریال «حیرانی» در خبرآنلاین به زودی منتشر می‌شود.

58246
منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها