ایشان [دکتر ولایتی] از قوه قضائیه انتقاد داشت و گفت، وضع از زمان آقای [محمد] یزدی هم بدتر شده؛ نه در قضاوت و مراعات عدالت موفق‌اند و نه در قاطعیت و سرکوب ضدانقلاب.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۲۰ خرداد ۱۳۸۱ نوشت: برای مراسم روز جهانی صنایع دستی، به محل ‌کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رفتیم. از نمایشگاه کشوری صنایع دستی بازدید کردیم. هر یک از ۲۸ استان، غرفه مخصوص داشتند. با همه آن‌ها صحبت کردم. سپس در آمفی‌تئاتر به گزارش آقای [یدالله] طاهرنژاد [رئیس سازمان صنایع دستی] و آقای [اسحاق] جهانگیری، وزیر صنایع و دکتر [حسین] یاوری، گوش دادم و برنامه هنری گروه چهل‌دف را تماشا کردم. درباره اهمیت فرهنگی و اقتصادی و انسانی صنایع دستی سخنرانی‌ کردم و راه علاج بی‌کاری در کشور را منحصر به سازندگی و سرمایه‌گذاری و تولید و گردشگری، معرفی کردم.

پیش از ظهر، دکتر [علی‌اکبر] ولایتی [مشاور بین‌الملل رهبری] آمد. ابراز خوشحالی ‌کرد از این‌که مجمع تشخیص مصلحت، موقعیت سنگین و منحصربه‌فردی، در داخل و خارج به ‌دست آورده است و ابراز نگرانی ‌کرد، از آینده انقلاب در صورت ادامه وضع موجود و گفت، محافل انقلابی و اسلامی، از شما انتظار دارند که فکری و اقدامی برای اصلاح مسیر بکنید. راهکارهای ممکن، برای اعاده اقتدار انقلاب و رونق کشور را ارائه دادم. ایشان از قوه قضائیه انتقاد داشت و گفت، وضع از زمان آقای [محمد] یزدی هم بدتر شده؛ نه در قضاوت و مراعات عدالت موفق‌اند و نه در قاطعیت و سرکوب ضدانقلاب.

ظهر محسن [رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مترو] آمد. به دبی دعوت شده بود؛ برای همکاری و مشاوره درباره امکان طراحی و ایجاد مترو در دبی و گفت، ساخت‌وساز در آن‌جا وسیع شده است و اخیرا واحدهای مسکونی، اداری و تجاری زیادی می‌سازند و همراه اجازه اقامت، به خارجی‌ها می‌فروشند و افراد قابل‌توجهی از ایران خریدارند.

عصر [آقای ایرج ندیمی] نماینده لاهیجان آمد. از مشکلات شهر لاهیجان و استان گیلان، در مورد چای و برنج و اشتغال گفت و معتقد است کارخانه‌های چای‌خشک‌کنی، از امتیازاتی که با سیاست خصوصی‌سازی به ‌دست آورده‌اند، سوءاستفاده می‌کنند و جمعی از آن‌ها اکنون اعتصاب کرده‌اند و مشکل‌ آفریده‌اند. انتقاداتی به روش‌ کار آقای [زین‌العابدین] قربانی، امام‌جمعه دارد. آقای [علی] میرخلیلی، نماینده میناب آمد. از فقر و نیاز منطقه گفت و از آقای [غلامعلی] نعیم‌آبادی [نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان و امام‌جمعه بندرعباس] هم ابراز عدم رضایت کرد.

تجاوزات اسرائیل شدت یافته و بار دیگر مقر [یاسر] عرفات [رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین]، در رام‌الله محاصره شده است. در افغانستان، اجلاس لویی‌جرگه، با یک روز تاخیر قرار است فردا برگزار شود.

۲۵۹

منبع: شرق