مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد گفت: در روزهای تاسوعا و عاشورا، ناوگان اتوبوس‌رانی در خطوط منتهی به حرم مطهر رضوی به صورت صلواتی و با تقویت خدمات، میزبان عزاداران حسینی خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محسن شریعتی با اشاره به تمهیدات حمل‌ونقلی برای روزهای تاسوعا و عاشورا اظهار کرد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر و دستور شهردار مشهد مقدس، ناوگان اتوبوس‌رانی در خطوط عبوری و منتهی به حرم مطهر رضوی در این دو روز به‌صورت صلواتی خدمت‌رسانی خواهد کرد تا تسهیل در تردد عزاداران حسینی فراهم شود.

وی افزود: خطوط شامل ۸۰۰، ۸۰۱، ۸۰۲، ۸۳۰، ۸۳۱، ۱۲، ۵۰، ۶۲، ۸۲، ۸۶ و ۲۱۰ در این طرح تحت پوشش قرار دارند.

شریعتی ادامه داد: در شب و روز تاسوعا و عاشورا، ناوگان این مسیرها تقویت می‌شود و از شهروندان خواسته‌ایم برای تشرف به حرم مطهر رضوی، از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی همچنین خاطرنشان کرد: ساعت پایان سرویس‌دهی در این ایام تا ساعت ۲۴ پیش‌بینی شده و در صورت نیاز، به‌ویژه در شب عاشورا، خدمات حمل‌ونقل براساس میزان تقاضا در خطوط منتخب افزایش خواهد یافت