بهگزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی،مهدی قره شیخلو در همایش جامعه قرآنی در اردبیل افزود: این موسسات به صورت خودجوش در سطح کشور فعالیت دارند و با مشارکت مردم ساماندهی و اداره می شوند.
وی همچنین از فعالیت 2250 خانه قرآن روستایی در کشور خبر داد .وی افزود: حضور مردم در برنامه های قرآنی یک حرکت راهبردی است و باید برنامه ریزی کنیم تا فعالیتهای قرآنی توسط مردم و بدون دخالت ارگانهای دولتی اداره شود.
قره شیخلو با تاکید بر فرهنگ سازی مشارکت مردم برای ارائه آموزش و فعالیت های قرآنی در جامعه از تشکیل انجمن خیرین قرآنی خبر داد و خاطرنشان کرد: این انجمن با هدف توسعه فعالیت و مشارکت مردم در توسعه آموزش های قرآنی ایجاد می شود.
وی توسعهنیافتن آموزش های کاربردی قرآن در کشور را مورد انتقاد قرار داد و گفت: مربیان قرآنی در زمان صدر اسلام در همه حوزه های زندگی راهنمای مردم بودند و امروز نیز باید مربیان قرآنی فراتر از آموزش های روخوانی و روانخوانی عمل کنند و چگونگی کاربرد قرآن را به قرآن آموزان آموزش دهند.
وی به وجود رسانه هایی چون ماهواره و اینترنت در عصرکنونی اشاره و بیان کرد: این رسانه ها در حال حاضر از رقبای ما مربیان هستند و ما باید تلاش کنیم راهنمای مناسبی برای نوجوانان و جوانان باشیم. قره شیخلو در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام گرفته در حوزه تربیت مربی قرآنی اشاره کرد و از وجود 70 هزار معلم قرآنی در کشور خبر داد. رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در ادامه نقش تعامل و همکاری دستگاههای قرآنی در افزایش سرعت آموزش قرآن را موثر دانست و گفت: با همکاری دستگاههای مختلف آموزشی و فرهنگی همچون آموزش و پرورش در کنار تبلیغات اسلامی و سایر دستگاه های مرتبط قرآنی سرعت کار بالا رفته و آموزش قرآن رشد می یابد.
وی همچنین از تخصیص نیم درصد اعتبار فرهنگی برای فعالیت های قرآنی در سال جاری خبر داد و خواستار اجرای برنامه های مختلف در ماه مبارک رمضان و فصل تابستان از محل این اعتبار شد.
/6262