به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، حضرت امام زین العابدین (ع) و زینب (س) و دیگر بازماندگان عاشورا که تنها وارثان حق برای بازگو کردن حقایق کربلا بودند، کربلایی که به زعم دشمنان، پیروز میدان همان هایی بودند که پیکرهای مطهر شهدا را درمیان نیزه وخاک رها کرده و حتی بر آنها اسب تاخته، و حتی از کفن و دفن ایشان دریغ کردند.
واکنون کلام زینب (س ) و سجاد (ع) باید آنچنان قدرتی می یافت تا بر هیمنه عظیم یزیدیان فائق آید و چهره اهریمنی آنان را برملا سازد
رسانه ی زینبی یک روزه و یک شبه ساخته نشده است. بلکه محصول تفکری عمیق است که از آموزه های دوران کودکی در وجود ایشان ریشه دوانده بود. همانگونه که حضرت فاطمه سلام الله درب خانه های اصحاب را تک به تک مینواخت و حق همسر خویش را یادآور میشد. اما این بار، بار امانت برای فرزند بسیار سنگین است. او غریبانه وارث حسین (ع) و دیگر شهدای مظلوم کربلای در کوفه و شام آن روز است.
زینب (س) با اینکه برادر و دیگر جگر گوشه های خاندان پیامبر (ص) را سر بریده دیده است، اما با ایمان راسخ به قلب، راه، و هدف، چنان مستدل و قاطع و بی تزلزل سخن گفت که دستگاه ابن زیاد و یزید را در هم کوبید.
حضرت زینب (س) با ایستادگی و روایتگری شجاعانهاش، سنگ بنای رسانهای را پایهریزی کرد که هر که می خواهد حنجره و رسانه ی حقیقت باشد باید او را الگو قرار دهد. رسانهای که در طول قرن ها، درسی برای تمام رسانههای حقگوی جهان بوده است.
رسانه ی حقیقت، در برابر هیمنه و جبروت پروپاگاندای ظلم سر خم نمیکند و با تقبل مرارت ها و تنگناها و تحمل مصائب می کوشد مسیر بازگو کردن حقیقت و بیداری وجدان بشری را هموار سازد. رسانه زینبی نمادی از تبیین هدفمند و روشنگری دائمی است که در هر زمان و مکانی، برای افشای باطل و نمایاندن چهره واقعی حقیقت، از تمام ظرفیتهای خود بهره میبرد.