در سه ماه نخست امسال ۱۲۴ هزار و ۳۸۷ تُن مشتقات نفتی از جزیره قشم صادر شده است.

به گزارش خبرآنلاین، مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ارزش صادرات ۴۶ میلیون و ۲۹۱ هزار دلاراست.
جعفرخلیقی افزود: این میزان صادرات مشتقات نفتی از پالایشگاه پارس بهین پالایش نفت قشم به‌عنوان یکی از پروژه‌های راهبردی حوزه انرژی، با ظرفیت پالایش روزانه ۳۵ هزار بشکه نفت خام فوق سنگین به بازارهای کشورهای امارات متحده عربی، چین و هند صادر شده است.
مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در سه ماه نخست امسال در پالایشگاه پارس بهین پالایش نفت قشم بیش از ۱۱۶هزار تُن انواع مشتقات نفتی به ارزش بیش از ۴۳ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار تولید شده است.
خلیقی افزود: این میزان تولید علاوه بر نمایش ظرفیت فنی و عملیاتی بالا، نقش بسزایی در تقویت تراز تجاری و ارزآوری کشور داشته است.
مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: تاکنون حدود ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم در این پالایشگاه مشغول به کار شده‌اند و با توسعه فعالیت ها، پیش‌بینی می‌شود میزان اشتغال زایی نیز افزایش پیدا کند.
خلیقی افزود: پالایشگاه پارس بهین پالایش نفت قشم با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، نیروی انسانی متخصص و زیرساخت‌های پیشرفته به‌عنوان یکی از نمونه‌های موفق سرمایه‌گذاری صنعتی شناخته می‌شود و نقش کلیدی در توسعه اقتصادی و ارتقای جایگاه انرژی کشور ایفا می‌کند.