به گزارش خبرآنلاین، اگرچه منابعی که با سازمان پخش اسرائیل صحبت کردند، جزئیات طرح ارائه شده توسط سرویسهای امنیتی را فاش نکردند، اما اظهار داشتند که این طرح شامل تقسیم اضافی و گسترده نوار غزه است.
آنها تاکید کردند که این طرح با هدف تضعیف جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و جمعیت نوار غزه به طور کلی انجام میشود.
بنا بر گزارش ایسنا، این منابع اظهار داشتند که سرویسهای امنیتی تاکنون با انجام عملیات زمینی در مناطقی که زندانیان اسرائیلی در آن نگهداری میشوند، مخالفت کردهاند.
آنها افزودند که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اشغالگر که تحت تعقیب دادگاه کیفری بینالمللی است، مشاورههای امنیتی محدودی برای بررسی طرح سرویسهای امنیتی جهت مقابله با غزه برگزار کرد.
خسارات وارده به ارتش اشغالگر اخیراً در جریان نبردهای شدید با مقاومت فلسطین در داخل نوار غزه افزایش یافته و بالاترین تعداد کشتهها در صفوف آن در چند ماه گذشته ثبت شده است.
در نوار غزهای که سالهاست از هر چهار طرف تحت محاصره خفقانآور بوده است، منابع توسعهی سلاحهای مقاومت چیست؟
محافل سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی مدعیاند که عملیات نظامی در غزه، تقریباً ۲۲ ماه پس از جنگ، به اهداف خود رسیده است. این امر باعث شد که عضو کنست از حزب لیکود، «آمیت هالوی»، اوایل این ماه بگوید که «ارابههای گدعون» به هیچ یک از اهداف خود نرسیدهاند و برنامههای نظامی که توسط «ایال زامیر»، رئیس ستاد ارتش تهیه شده است، نشان دهنده درک چگونگی مبارزه با «جنگ چریکی» نیست، زیرا حماس هنوز کنترل کامل بر بیشتر قلمرو، منابع و جمعیت را در دست دارد.
در ۱۶ مه، ارتش اشغالگر از گسترش عملیات نظامی خود در غزه و آغاز حملات گسترده در چارچوب آنچه «عملیات ارابههای گدعون» مینامید، خبر داد. در آن زمان، اعلام شد که عملیاتش شامل سه مرحله خواهد بود: اول: گسترش جنگ. دوم: عملیات هوایی و زمینی با هدف انتقال اکثر جمعیت به رفح در جنوب نوار غزه. سوم: ورود نیروهای نظامی از طریق زمین برای اشغال تدریجی بخشهای بزرگی از غزه و آمادهسازی برای حضور نظامی بلندمدت در نوار غزه با هدف حذف حماس و تلاش برای تخریب کامل تونلهای آن.
315 315