به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،وی گفت:«شاهرود را نمیتوان در قاب محدود نقشه دید؛ این سرزمین را باید در افق تاریخ و در مدار حکمت فهمید. گام نهادن در شاهرود، نه صرفاً سفری اقتصادی، بلکه رجعتی به حقیقتی خاموش و دعوتی برای بیداری است.»
وی با اشاره به موقعیت منحصربهفرد این منطقه، افزود:
« *شاهرود* نقطه تلاقی دل ابر و دل کویر، دل عرفان و دل صنعت است. در جهانی که توسعه را با بودجه و بتن میسنجند، شاهرود با سکوت معنادار خود به ما یادآور میشود که توسعه بدون حکمت، اقتصاد بدون تفکر، و صنعت بدون فرهنگ و مسئولیت اجتماعی، چیزی جز فرسایش ملی نخواهد بود.»
معماری ادامه داد:«آینده را باید در چشمهای بیدار جوانان بیادعا، در دستان پینهبسته کشاورزان نوآفرین و در گامهای آرام و محجوب دانشجویان جستوجو کرد. شاهرود تنها یک ظرفیت نیست، بلکه ضرورتی برای توسعه امروز ایران است.وی همچنین با تأکید بر نقش الهامبخش عرفان در اقتصاد منطقه و پیوند صنعت با خاک، شاهرود را «سرمایهپذیر بصیرت و دانایی» خواند و اظهار داشت:
«این سرزمین میتواند میعادگاه اندیشه، میدانگاه تولید و میزبان مشارکتهای توسعهمحور باشد. ما نیامدهایم از شاهرود عبور کنیم؛ آمدهایم تا با این شهر بمانیم، در آن بیندیشیم و فصل تازهای از سرمایهگذاری معنادار را آغاز کنیم. سرمایهگذاریای که بنیان آن بر اصالت، افقش آیندهمحور و جهت آن بهسوی ساخت تمدن نوین ایرانی استوار است.»
رئیس اتاق بازرگانی سمنان در پایان خاطرنشان کرد:«این عهد ماست که شاهرود نه فقط خاستگاه حکمت و فرهنگ، بلکه خیزشگاه آیندهای باشد که ایرانِ فردا در رؤیای آن است؛ آیندهای با ستونهایی از جلال، فرهنگ، تولید، سرمایه انسانی و کرامتی که در دل مردمانی متفکر، نجیب و مسئولیتپذیر پرورده میشود.»