با حضور مردم و دوستداران فرهنگ و هنر لرستان مزار رضا سقایی اسطوره آوزار لرستان گلباران شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، در پانزدهمین سالروز درگذشت اسطوره آواز زاگرس، رضا سقایی، مراسم گلباران مزار این هنرمند جاودانه، عصر جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ با حضور جمعی از هنرمندان، پژوهشگران، چهره‌های فرهنگی، خانواده استاد سقایی و مردم خرم‌آباد در قطعه هنرمندان آرامستان صالحین برگزار شد.
این مراسم به همت بنیاد ایران‌شناسی شعبه لرستان و با همکاری انجمن فرهنگی خرم‌آباد رویش دوباره (خِرَد) برگزار شد و با نثار گل، ذکر خاطرات، شعرخوانی و تجلیل از جایگاه بی‌بدیل رضا سقایی در موسیقی فولکلور ایران همراه بود.
در این آیین مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران‌شناسی لرستان، ضمن گرامیداشت یاد و نام رضا سقایی گفت:«سقایی تنها خواننده نبود؛ او حافظ یک فرهنگ، صدای یک تاریخ و سفیر آوازهای بی‌زمان زاگرس بود. امروز، هرچه زمان می‌گذرد، نام او پررنگ‌تر و صدااش ماندگارتر می‌شود.
جلال احمدی، از فعالان  فرهنگی و اجتماعی نیز در این مراسم اظهار داشت:ما امروز نه تنها برای گرامیداشت گذشته، بلکه برای پاسداشت آینده‌ای گرد هم آمده‌ایم که در آن صدای سقایی همچنان الگو و الهام است. سقایی نماد هنری بود که از دل مردم برخاست و با آن‌ها ماند.

در پایان مراسم،  مولوی  با اشعاری در وصف استاد سقایی بر شور معنوی و فرهنگی مراسم افزود.

منبع: خبرآنلاین