احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی با عنوان «نوید ظهور» در کانال تلگرامی خود نوشت: شیخ لطف‌الله دژکام امام جمعۀ شیراز گفته است: "هرچند دوران غیبت با آزمون‌های دشوار همراه است، اما هرچه این شرایط سخت‌تر شود، نوید نزدیکی ظهور را می‌دهد."این که همان حرف منسوب به انجمن حجتیه است! با این حساب، چرا انقلاب کردید و "حکومت اسلامی" تشکیل دادید؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی با عنوان «نوید ظهور» در کانال تلگرامی خود نوشت:

شیخ لطف‌الله دژکام امام جمعۀ شیراز گفته است: "هرچند دوران غیبت با آزمون‌های دشوار همراه است، اما هرچه این شرایط سخت‌تر شود، نوید نزدیکی ظهور را می‌دهد."
این که همان حرف منسوب به انجمن حجتیه است! با این حساب، چرا انقلاب کردید و "حکومت اسلامی" تشکیل دادید؟
از این گذشته، اگر سخت‌تر شدن شرایط نویددهندۀ ظهور است پس همۀ شیعیان باید تلاش کنند که مشکلات هر چه بیشتر و شرایط هر چه سخت‌تر شود؟ با این حساب، بفرمایید که چند بمب اتم به روی کشور منفجر کنند تا شرایط به نهایت سختی برسد!

منبع: بدون منبع