اخیرا دانش‌آموزی ژاپنی، به‌دلیل اینکه نمی‌توانست صدا خروپف دایی‌اش را تحمل کند، به قصد کشتن او سوپ «میسو»ی او را آلوده به سم کرد.

نادیا زکالوند: در یکی از عجیب‌ترین حوادث جنایی اخیر ژاپن، نوجوانی ۱۸ ساله به جرم اقدام به قتل دایی‌اش دستگیر شد. این نوجوان اعتراف کرد به علت اینکه تحمل صدای بلند خروپف دایی ۵۳ ساله خود را نداشته، تصمیم به قتل او گرفته است.

این نوجوان در سوپ میسوی دایی‌اش، مقداری از برگ‌های سمی گیاه «خرزهره» ریخته بود تا او را مسموم کند. دایی این نوجوان وقتی طعم سوپ را غیرعادی دید، آن را تف کرد با این‌حال او دچار بی‌حسی دهان و معده‌درد شدید شد و به‌سرعت به بیمارستان رفت. 

خرزهره درختی همیشه سبز با شکوفه‌های قرمز یا سفید است و معمولا در خیابان‌ها یا پارک‌ها کاشته می‌شود. شاخه‌ها و برگ‌های این درخت، بسیار سمی هستند.

خوشبختانه با مداخله پزشکی، این مرد که با خواهر و خواهرزاده‌اش زندگی می‌کند، از مرگ حتمی نجات پیدا کرد و نوجوان هم به اتهام اقدام به قتل راهی زندان شد.

منبع:

odditycentral

منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها