رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، با تکرار تهدیدات علیه مقاومت فلسطین اعلام کرد که عملیات هدف‌گیری رهبران حماس بدون توقف ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرآنلاین، «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، صبح چهارشنبه در اظهاراتی گفت: ما در هر زمان و مکانی، چه در فاصله نزدیک یا دور، رهبران حماس را هدف قرار خواهیم داد.

طبق گزارش وبگاه صدی البلد، وی با ادعای اینکه جنبش حماس بارها مانع از دستیابی به توافقات شده است، افزود: اسرائیل تنها زمانی آرام می‌گیرد که همه اسرا بازگردانده شوند و حماس از میان برداشته شود.

این اظهارات پس از آن بیان شد که رژیم صهیونیستی عصر سه‌شنبه با هماهنگی دولت آمریکا دفتر حماس در دوحه را هدف حمله هوایی قرارداد.

این حمله که برای ترور رهبران ارشد جنبش حماس انجام شده بود، طبق گفته مقامات این جنبش ناکام مانده است.

این حمله محکومیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قابل توجهی را به همراه داشته است.

قطر نیز در واکنش به این تجاوز در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد. سفیر رژیم صهیونیستی در این سازمان نیز اعلام کرد که نشست امروز برگزار خواهد شد.

315 315