باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:

معاون نظارت بر اجرای استانداردهای سازمان ملی استاندارد از احتمال اجباری شدن نصب کمربند های ایمنی پیش برنده در خودروهای تولید داخل خبر داد.
بهادر کاظمی با بیان اینکه اجباری شدن نصب کمربند ایمنی پیش برنده در دست بررسی است افزود : نوع كاركرد كمربندهای معمولی كه در خودروها نصب می‌شود با كمربندهای مخصوص خودروهای دارای كیسه هوا به كلی متفاوت است.
وی ادامه داد: در خودروهای دارای كیسه هوا، كمربند ایمنی مورد استفاده باید از نوع پیش برنده باشد چراکه این امر سبب شده به موازات باز شدن كیسه هوا، راننده به عقب كشیده و از ضربه كیسه هوا دور شود.
کاظمی تصریح کرد در كمربندهای معمولی این ویژگی وجود نداشته و هنگام ضربه، عمل كمربند قفل می شود، ومكانیزمی برای جمع شدن خودكار قرقره كمربند و به عقب كشیده شدن سرنشین جلو وجود ندارد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد:هم اکنون شرایط نصب این کمربند در خودروها و بحث اجباری بودن یا نبودن آن در حال بررسی است.

3939

منبع: باشگاه‌خبرنگاران‌جوان