سفیر و نماینده دائم روسیه در شورای امنیت گفت: اسرائیل به قطر پیامدهای وخیمی برای منطقه و غزه خواهد داشت

به گزارش خبرآنلاین، واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل نیز در سخنانی گفت: ما حمله اسرائیل به یک منطقه مسکونی در دوحه را قاطعانه محکوم می‌کنیم و  نگرانی خود را در مورد بمباران منطقه‌ای که تنها ۶۰۰ متر از نمایندگی روسیه در دوحه فاصله دارد ابراز می‌کنیم.

بنا بر گزارش ایرنا نبنزیا در نشست اضطراری شورای امنیت در سازمان ملل که درباره حمله اسرائیل به قطر برگزارش شد، تصریح کرد: قطر  میانجی کلیدی و خستگی‌ناپذیری است که  برای پایان دادن به خونریزی در غزه و آزادی گروگان‌ها تلاش کرده است و حمله اسرائیل تلاش‌های میانجیگران را هدف قرار داد و پیامدهای جدی به همراه خواهد داشت.

سفیر روسیه در سازمان ملل تاکید کرد: این حمله عواقب وخیمی برای امنیت گسترده منطقه خاورمیانه و وضعیت فاجعه بار غزه خوهد داشت.

نبنزیا گفت: چه چیزی مانع از آن می‌شود که اسرائیل، پس از بمباران دوحه، به هر پایتختی در جهان حمله نکند؟ ما از اسرائیل می‌خواهیم که از اقدامات تجاوزکارانه بی‌ملاحظه خود دست بردارد. آنچه اتفاق افتاده تصادفی نیست، بلکه نتیجه منطقی مصونیت کامل اسرائیل از مجازات است.

سفیر روسیه در شورای امنیت سازمان ملل با اشاره به حملات اسرائیل گفت که شهادت اسماعیل هنیه در تهران «ضربه ای جدی» به مذاکرات میان اسرائیل و حماس بود که برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه در حال انجام بود.

وی تصریح کرد: «همه ما به خوبی به یاد داریم که چگونه اسماعیل هنیه، رئیس وقت دفتر سیاسی حماس، در ساعات اولیه ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۴ در تهران کشته شد. در آن زمان، رهبر جنبش فلسطین با دعوت رسمی برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب ایران، در جمهوری اسلامی ایران بود. هدف آن ترور سیاسی نیز دقیقاً همین بود، یعنی وارد کردن ضربه‌ای جدی به مذاکرات میانجیگرانه بین حماس و اسرائیل که برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه در نظر گرفته شده بود.»

این مقام دولت روسیه تاکید کرد: اقدام شنیع حذف چهره‌های برجسته سیاسی و نظامی صرفاً یک جرم نیست. این بی‌احترامی به اصول تعامل متمدنانه بین کشورها است که ممکن است منجر به تشدید کنترل نشده تنش شود. ما از اورشلیم غربی می‌خواهیم که از اقدامات تجاوزکارانه بی‌ملاحظه‌ای که باعث خشونت فزاینده در منطقه می‌شود، خودداری کند.

315 315