مدافع مغضوب استقلالی‌ها در تمرین امروز تیمش حضور یافت و کارهای جسمانی را جلو برد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آرمین سهرابیان بعد از بازی با الوصل امارات به خاطر مصاحبه اش در بازگشت به تهران مورد غضب بسیاری از پیشکسوتان و هواداران و حتی ریکاردو ساپینتو سرمربی آبی پوشان قرار گرفت.

این مدافع باتجربه که در مصاحبه خود علیه هم تیمی هایش صحبت کرده بود، از سوی ساپینتو از حضور در تمرینات روزهای قبل منع شد و در اختیار کمیته انضباطی قرار گرفت. سهرابیان حتی در لیست بازی با پیکان در هفته چهارم لیگ برتر هم حضور نداشت.

با این حال انتشار تصاویری از تمرین امروز استقلال که ریکاوری بود، نشان داد سهرابیان به تمرینات برگشته و کار خود را از سر گرفته است.

در تصویری که باشگاه استقلال از تمرین امروز منتشر کرده، مشخص است که آرمین سهرابیان همپای سایر بازیکنان مشغول تمرین کردن است.

مدافع آبی پوشان البته هنوز در جلسه انضباطی باشگاه حضور پیدا نکرده اما در تمرینات شرکت می کند و مشخصا خود را برای بازی بعدی با شمس آذر در قزوین آماده خواهد کرد.

257 251

منبع: ورزش سه