حسین عطارچی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان اعلام کرد: استان گلستان به‌عنوان استان پیشرو در زنجیره‌های تولید گوشت مرغ کشور شناخته می‌شود و با تلاش و همت تولیدکنندگان این عرصه، در شهریورماه سال جاری با جوجه‌ریزی ۱۷ میلیون و ۷۳۷ هزار قطعه، معادل حدود ۱۲ درصد از کل جوجه‌ریزی کشور، موفق به کسب رتبه نخست کشور در این زمینه شده است.

به گزارش خبرآنلاین وی افزود: در شش‌ماهه نخست سال جاری، استان گلستان با انجام ۱۰۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد ۶ درصدی را تجربه کرده است.

عطارچی ضمن تقدیر از تلاش های تولیدکنندگان فعال در صنعت پرورش مرغ گوشتی اظهار داشت: دستیابی به این موفقیت حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی بهره‌برداران و سرمایه‌گذاران بخش طیور است که نقش مهمی در تقویت جایگاه استان گلستان به‌عنوان قطب اصلی تولید گوشت مرغ کشور ایفا کرده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت و سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از رشد تولید و افزایش جوجه‌ریزی در استان، نتیجه تسهیل در صدور مجوزهای بخش طیور بوده است. در این زمینه، با همکاری و حمایت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، روند صدور مجوزهای مربوط به واحدهای مرغ گوشتی، مرغ تخم‌گذار و مرغ مادر بهبود یافته و زمینه گسترش سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت طیور استان فراهم شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان در پایان ابراز امیدواری کرد: با استمرار این روند و حمایت‌های مؤثر از تولیدکنندگان، بتوانیم جایگاه استان گلستان را به‌عنوان پیشتاز تولید گوشت مرغ در کشور بیش از پیش تثبیت کنیم.

48