منابع رسانه‌ای از دستگیری تعدادی از نیروهای وابسته به دولت موقت سوریه در حومه درعا توسط ارتش رژیم صهیونیستی و خلع سلاح و عریان کردن آنها خبر دادند؛ این در حالی است که مقامات سوری تاکنون در این باره سکوت کرده اند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از شبکه العهد عراق، در روزهای اخیر، چندین رسانه عربی و شبکه‌های خبری محلی در سوریه از دستگیری نیروهای امنیتی وابسته به دولت موقت این کشور به ریاست «احمد الشرع» مشهور به «ابومحمد الجولانی» توسط نیروهای رژیم اسرائیل خبر دادند.

بنا بر گزارش ایرنا، بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی وابسته به دولت موقت سوریه در منطقه‌ای در حومه درعا در جنوب سوریه، نزدیک خط فاصل با منطقه تحت اشغال اسرائیل توسط نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی دستگیر شدند و پس از خلع سلاح، لباس‌های نظامی از تن آن‌ها در آورده و عریان شدند.

رسانه‌های سوریه نوشتند که این گزارش‌ها همراه با سکوت کامل دولت موقت سوریه همراه بوده است.

از زمان سقوط دولت سابق سوریه، ارتش رژیم اسرائیل با عبور از خط حائل بین منطقه اشغالی جولان و سوریه، به ادامه اشغال مناطق نزدیک به جولان در استان‌های درعا و قنیطره پرداخته و نیروهایش به ۲۰ کیلومتری دمشق رسیده اند.

ارتش رژیم صهیونیستی در این مدت، بر شدتِ حملات خود علیه زیرساخت‌ها و مراکز نظامی سوریه افزوده و در ماه‌های گذشته در چندین نوبت مراکز نظامی این کشور را بمباران کرده است.

 315