جعفرمردانی استاندار چهارمحال و بختیاری دراین مراسم با تقدیر از پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس، گفت: «شما عزیزان با گذشت از آسایش خود، راه دفاع از وطن را پیش گرفتید و امروز وظیفه ماست که درس ایثار، از خودگذشتگی و وطنپرستی را از شما بیاموزیم و به نسل جوان منتقل کنیم.»
وی با اشاره به نقش همدلی و انسجام نیروهای مسلح و مردم در طول جنگ تحمیلی، افزود:وحدت ارتش، سپاه پاسداران، بسیج، نیروی انتظامی و مردم باعث شد دشمن بعثی و حامیانش شکست بخورند. این تجربه تاریخی امروز باید چراغ راه مسئولان و مردم باشد.
استاندار ادامه داد: «در جنگ دوازدهروزه اخیر، اراده و ایمان مردم در کنار رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و شجاعت نیروهای مسلح، توانست دشمن صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را شکست دهد. این موفقیتها نتیجه تلاش، همبستگی و فداکاری تمامی اقشار مختلف مردم و نیروهای مسلح بود.»
وی تأکید کرد: «تجلیل از رزمندگان، ایثارگران، جانبازان و آزادگان نه تنها یک وظیفه اخلاقی و ملی است، بلکه یادآور فداکاریهایی است که امروز موجب اقتدار، امنیت و آرامش کشور شده است. مسئولان و مدیران باید از این تجارب ارزشمند بهره بگیرند تا در خدمترسانی به مردم موفقتر عمل کنند و فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تداوم یابد.