تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰

ثبت مجدد یک نام تجاری آشنا از سوی نیسان، احتمال بازگشت شاسی‌بلند رونیز را تقویت کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، نیسان نام Xterra را در آمریکا مجدداً به ثبت رساند و با انتشار تیزری از شاسی‌بلند جعبه‌ای‌شکل، به گمانه‌زنی‌ها در مورد احیای رونیز دامن زد (رونیز در بازار آمریکا به نام اکسترا فروخته می‌شود).

خودرو جدید نیسان می‌تواند نسل بعدی و سرسخت‌تر مدل پث‌فایندر برای رقابت با فورد برانکو و تویوتا 4Runner باشد؛ اما احتمال بازگشت رونیز وجود دارد.

در همین راستا، طراحان دیجیتال دست به کار شدند و آندری آوارواری، طراح مشهور، با همکاری وب‌سایت موتورترند، رندرهایی را از ظاهر احتمالی رونیز منتشر کرد.

نیسان ظاهراً در حال بررسی جدی برای بازگرداندن رونیز به‌عنوان یک شاسی‌بلند آفرود کاملاً برقی است. در این صورت، رقبای اصلی آن دیگر خودروسازان سنتی نخواهند بود، بلکه برندهای مدرن و برقی مانند ریویان و اسکات را هدف قرار خواهد داد.

رونیز جدید تمام ویژگی‌های یک آفرودر مدرن را خواهد داشت: طراحی جلو شیک و امروزی نیسان، فاصله‌ی زیاد از سطح زمین، چرخ‌ها و تایرهای بزرگ و زمخت و فضای داخلی جادار برای سرنشینان و وسایلشان. رونیز برقی احتمالاً بر پایه‌ی پلتفرم اختصاصی ساخته خواهد شد که با یکی از مدل‌های اینفینیتی مشترک خواهد بود.

۲۲۷۲۲۷