عربستان سعودی امروز (چهارشنبه) یورش مقامات و شهرک‌نشینان صهیونیست به محوطه‌های مسجدالاقصی را محکوم کرد.

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، این کشور یورش مسؤولان و شهرک‌نشینان صهیونیست به محوطه‌های مسجدالاقصی را محکوم می‌کند.

به گزارش ایسنا، این بیانیه پس از آن صادر شد که شهرک‌نشینان صهیونیست امروز (چهارشنبه) اقدامات تحریک‌آمیز خود در مسجد الاقصی را افزایش دادند و صدها شهرک‌نشین وارد مسجدالاقصی شدند و تحت حفاظت شدید نیروهای اشغالگر، مناسک تلمودی خود را در صحن‌های مسجد برگزار کردند. این وقایع همزمان با دومین روز از یکی از اعیاد یهودی رخ داد.

همچنین «ایتامار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، صبح امروز با حفاظت نیروهای پلیس اشغالگر وارد مسجدالاقصی شد.

در همین حال، نیروهای اشغالگر صهیونیستی امروز حمله‌ای گسترده از یورش‌ها و بازداشت‌ها را در شهرهای کرانه باختری و قدس اشغالی به اجرا گذاشتند که همراه با تعرض به شهروندان و هجوم به منازل بود.

این در حالی است که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هم به یورش وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در سالروز اولین قتل‌عام رژیم در مسجدالاقصی واکنش نشان داد.

این جنبش اعلام کرد، اقدام وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که امروز همزمان با سی‌وپنجمین سالگرد اولین قتل‌عام در این مسجد در ۸ اکتبر ۱۹۹۰ صورت گرفت، «گامی تحریک‌آمیز و عمدی» است.

310310