مدیر عامل شرکت گاز استان چهارمحال و بختیاری از آمادگی کامل واحدهای امداد و حوادث این شرکت برای ارائه خدمات مطلوب در فصول سرد سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ جهانبخش سلیمیان  با اشاره به برنامه‌های این شرکت در راستای پیشگیری از هرگونه حادثه، بیان کرد: «واحدهای امداد و حوادث گاز در حال برگزاری دوره‌های آموزشی و انجام تمرین‌های عملی برای مقابله با شرایط اضطراری هستند.

وی ادامه داد :همچنین تمامی تجهیزات مورد نیاز برای خدمات‌رسانی سریع‌تر و به موقع در زمان وقوع بحران در انبارها ذخیره‌سازی شده‌اند.

مدیر عامل شرکت گاز استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اهمیت همکاری شهروندان در زمینه مصرف بهینه گاز و اطلاع‌رسانی به واحدهای امدادی در صورت بروز مشکل، گفت:«گازرسانی به مناطق مختلف استان به صورت مستمر رصد می‌شود و در صورت بروز هرگونه مشکل، نیروهای امدادی در کمترین زمان ممکن به محل اعزام خواهند شد.

وی در پایان از شهروندان خواست تا با رعایت اصول ایمنی، از استفاده وسایل گازسوز در شرایط نامناسب خودداری کنند و در صورت بوی گاز یا مشاهده هرگونه نشتی، سریعاً با سامانه‌های امداد گاز تماس بگیرند.

گفتنی است ، این اقدامات در راستای ارتقاء ایمنی شهروندان و آماده‌سازی برای فصول سرد سال انجام می‌شود تا تمامی مناطق استان از خدمات پایدار گازرسانی بهره‌مند باشند.

منبع: خبرآنلاین