کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در دیدار جورج کاتروگالوس، کارشناس مستقل سازمان ملل متحد گفت که تجاوز و جنایات ارتکابی توسط آمریکا و رژیم اسرائیل حقوق بین‌الملل را تضعیف و نظام جهانی را بی‌ثبات می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس نوشت : امروز ( شنبه ) با جورج کاتروگالوس، کارشناس مستقل سازمان ملل متحد در زمینه ارتقای نظم بین‌المللی دموکراتیک و عادلانه، که برای شرکت در کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت حمله: تجاوز و دفاع مشروع» در ایران به سر می‌برد، ملاقات کردم.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: بحث ما بر این موضوع متمرکز بود که چگونه اقدامات یکجانبه و خودسرانه - مانند تجاوز و جنایات ارتکابی توسط آمریکا و رژیم اسرائیل - حقوق بین‌الملل را تضعیف و نظام جهانی را بی‌ثبات می‌کند و جهان را از عدالت، برابری و صلح دورتر می‌سازد.

غریب آبادی نوشت : بر اهمیت ماموریت کاتروگالوس تأکید و خاطرنشان کردم که پیشینه دیپلماتیک و دانشگاهی برجسته وی، او را در موقعیتی قرار می‌دهد که نقشی اساسی در تقویت حقوق بین‌الملل ایفا کند.

310310