محمود احمدینژاد در آئین تقدیر از برگزیدگان اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور که صبح امروز در سالن شهید بهشتی نهاد ریاستجمهوری برگزار شد با اشاره به اینکه هر کس که در جهت کمال جامعه بشری حرکت میکند به طور طبیعی در عرصه علمی فعال است، گفت: عرصه علم مقدسترین عرصهها است و بحثهایی که درباره جدایی علم و دین میشود تا حدود زیادی بیمعنا و عملاً بیراهه است.
وی با تاکید بر این نکته که دروازه ورود به تمام خوبیها علم است و انسان بدون علم هیچ تفاوتی با سایر موجودات ندارد گفت: علم وجه ممیزه انسان با سایر موجودات است و تمام انتخابهای آگاهانه انسان براساس علم است و هر انتخابی بدون علم و آگاهی فاقد ارزش است. احمدینژاد گفت: راه رسیدن انسان به قلههای کمال و سعادت از طریق علم است. علم، دین و کمال همگی جزو ارزشهای مقدس الهی است.
اهم سخنان رییس جمهور در ادامه به نقل از فارس بخوانید:
- در جامعه اسلامی برای رشد و پیشرفت نیاز به فقه اسلامی است و فقه اسلامی باید به سؤالات اقتصادی پاسخ دهد و اگر پاسخ ندهد به طور حتم جامعه در جا خواهد زد.
- خدا را شکر که سلطه کلیسا بر جامعه بشری شکست خورد چرا که به اسم خداوند بدترین خفقانها به نام ارزشهای الهی بر انسان تحمیل شد و حقیقت انسانها له شد.
- اصل مسئله فمنیسم مقابله با خرد شدن شخصیت زن در غرب بود ولی به سمت دیگری غیر از هدف اصلی خود هدایت شد.
- نمیتوان در یک جامعه به نقطه کمال رسید اما همه از دست چپ و راست خود بیاطلاع باشند.
- آن اتفاق بزرگ نیز که همه ما منتظر آن هستیم براساس علم است و حکمفرما شدن توحید و عدالت سبب گشوده شدن دروازههای علم بر روی بشر خواهد شد.
- خوشبختانه هم اکنون هیچ کدام از قلههای علمی بشری از دسترس ما دور نیستند و دانشگاهیان ما میتوانند به آنها دست پیدا کنند.
- ما سریعترین رشد علمی در دنیا را داریم و باید این سرعت را تا چندین سال حس کنیم.
- امروز هیچ کدام از جوانان ما با کمبود ظرفیت برای ورود به دانشگاه روبرو نیستند و ما باید همین ظرفیت را در بخش کیفیت وارد عمل کنیم.
- ( با اشاره به پذیرش 10 هزار دانشجوی دکتری در سال جاری ) اگر ما کمی به خودمان فشار بیاوریم و بتوانیم این روند را حس کنیم در آینده نزدیک دیگر نیازی به حضور جوانان ایرانی در خارج و با این هزینه سنگین در بحث تحصیل نخواهیم داشت.
- امروز ما در بحث تصمیمگیری در کشور با مشکلاتی روبرو هستیم که باید رشتههای اقتصاد و مدیریت و سایر رشتههای علوم انسانی برای حل آن قدم جلو بگذارند.
- 29219