نماینده مردم آبادان با انتقاد از سازمان منطقه آزاد اروند گفت: ترکیب اعلام ‌شده شورای اطلاع ‌رسانی این سازمان نشانه‌ای از بی‌توجهی به نخبگان و متخصصان بومی است.

پس از انتشار ترکیب شورای اطلاع ‌رسانی منطقه آزاد اروند، «جلیل مختار» نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین در آبادان؛ این انتصابات را غیرشفاف و دور از رویکرد کارشناسی دانست و اظهار کرد: آبادان و خرمشهر از سرمایه‌های انسانی برجسته در حوزه رسانه برخوردارند، اما متاسفانه در لیست انتصابی شورای اطلاع‌رسانی منطقه آزاد اروند، افراد باتجربه و توانا که بومی منطقه هستند کنار گذاشته شده‌اند و برخی اعضا از خارج محدوده اروند انتخاب شده‌اند.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی افزود: مشخص نیست افراد منتخب بر اساس چه شاخص‌هایی تعیین شده‌اند. وقتی شهرهای آبادان و خرمشهر خبرنگاران آگاه به مسائل و ظرفیت‌های منطقه دارند چرا از نیروهایی استفاده شده که شناخت کافی از این منطقه ندارند؟.

وی با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند یک نهاد دولتی است، نه یک مجموعه خصوصی، تصریح کرد: تصمیمات سازمان منطقه آزاد اروند باید کاملا حرفه‌ای و به دور از رویکردهای محفلی باشد. 

مختار ادامه داد: به اندازه کافی فرصت‌های توسعه‌ای از دست رفته و اکنون زمان دقت و شفافیت در انتخاب‌ها است.

وی تاکید کرد: در حالی‌که خبرنگاران خوش‌ نام و متخصص بومی در لیست شورای اطلاع رسانی منطقه آزاد اروند کنار گذاشته شده‌اند، حضور برخی افراد غیرساکن منطقه در این شورا پرسش‌برانگیز است و هزینه‌کرد برای حضور اعضای غیربومی در جلسات، در حالی‌که نیروهای محلی بی‌نیاز از این هزینه‌ها هستند جای بررسی دارد.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانه‌های مستقل و منتقد نقش مهمی در توسعه دارند، گفت: حذف خبرنگاران باتجربه از شورای اطلاع‌ رسانی اقدامی قابل دفاع نیست و مجلس از رسانه‌های مردمی حمایت می‌کند تا تصمیمات غیرکارشناسی و سلیقه‌ای اصلاح شود.

وی خاطرنشان کرد: داشتن مدرک دانشگاهی یا بیان سخنان زیبا ملاک توانمندی نیست. اگر مدیری در عمل با اصول ارتباطات فاصله داشته باشد، صرف عناوین دانشگاهی اعتبار ایجاد نمی‌کند.

مختار اضافه کرد: نباید اجازه داد منطقه‌ای که یکی از قطب‌های رسانه‌ای جنوب کشور است از نیروهای توانمند و متخصص بومی خالی شود و جای آن‌ها را افرادی خارج از محدوده اروند بگیرند.