به گزارش خبرآنلاین، روز شنبه نیز در مراسمی از رتبه های دوم تا پنجم چهارمین جشنواره طنز طهران در چهار بخش داستان، نثر، شعر و ترانه و در دو گروه آزاد و ویژه تجلیل شد.
عباس صادقی زرینی، قاسم رفیعا، فرزانه مصیبی و محسن حدادی به ترتیب به عنوان نفرات دوم تا پنجم در بخش داستان، مهدی محمدی، مهدی محمودی، نیما دهقانی و حامد اسحاقی در بخش نثر، فرشته خدابندهلو، سیدجواد حیدری پور، حمیدرضا اقبالدوست و مصطفی مشایخی برگزیدگان بخش شعر و علیرضا بندری، راشد انصاری، محمود سلطانی و مجید رحمانی صانع در بخش ترانه به عنوان نفرات برگزیده تجلیل شدند.
در بخش ویژه این جشنواره که با موضوع آلودگی هوا برگزار شد از فرزین پور محبی و افشین امیری به عنوان نفرات اول و دوم بخش داستان، سیدعلی حسینی ملک آباد و زهره گرایلی در بخش نثر و عباس احمدی و سعیده موسوی زاده در بخش شعر تجلیل شد.
عکسها: مهر
58244
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۴
هشت نامآور و پیشکسوت عرصه طنز چون داریوش مهرجویی، رضا کیانیان، شمسی فضلاللهی، احمد عربانی و... در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره طنز طهران مورد تقدیر قرار گرفتند.
منبع: خبرآنلاین