به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدمعتمدی‌زاده عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس گفت: همیشه دشمنان نظام اسلامی از آغاز انقلاب اسلامی تا امروز، درگیری و تخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران داشتند و اغتشاشات اخیر هم به نوعی جنگ تحمیلی سوم محسوب شد.

به روایت ایرنا، وی افزود: به رغم اقدامات دشمن، ۲۲ دی ماه، نشان داد که مردم همیشه محاسبات دشمن را به هم زدند و این به دلیل بصیرت و غیرت حسینی مردم است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تاکید کرد: مردم در ۲۲ دی ماه نشان دادند که پای خاک، وطن، ناموس و اعتقادات خود می‌مانند و باید قدر این مردم را بدانیم، چرا که همیشه در بزنگاه‌های تاریخی این انقلاب را بیمه کردند و باید همه مسئولان برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم پای کار بیایند.

معتمدی‌زاده درباره اینکه وقتی همه مردم پای انقلاب و نظام ایستاند، وظیفه حاکمیت و ارکان نظام درباره مردم چیست؟ تصریح کرد: دولت باید در اجرای قوانین، جهادی کار کند و در مواردی که در کابینه ضعفی وجود دارد، نسبت به ترمیم کابینه اقدام کند.

وی تاکید کرد: تصمیمات که دولتی می‌گیرد باید در زمان و وقت خودش انجام شود تا نتیجه آن بهبود سفره مردم شود.

نماینده مردم بردسیر و سیرجان در مجلس با اشاره به موضوع تغییر نحوه ارائه ارز ترجیحی که دستمایه اغتشاشات از سوی دشمنان نظام شد تا همراه با کُشته سازی و تخریب اموال عمومی به نفع خود فضاسازی کنند، گفت: در این مقطع باید دولت و مجلس اقدامات مهم و اساسی انجام دهند. از طرفی شعارهای اساسی مردم در ۲۲ دی ماه، مرگ بر مفسد اقتصادی بود که نشان می‌دهد مردم رانت خواری، ویژه خواری و دزدی را از سوی برخی یقه سفیدها نمی پذیرند.

معتمدی‌زاده اضافه کرد: باید دولت در این خصوص مبارزه جدی داشته باشد و معافیت‌های مالیاتی سنگین به دانه درشت‌های اقتصادی را حذف کند. همچنین ضروری است قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی برخورد کرده و اسامی مفسدان اقتصادی را اعلام کند.

وی با بیان اینکه مردم همراه نظام هستند و باید مشکل آنها حل شود، خاطرنشان کرد: حل مسکن جوانان، اعطای وام ازدواج در زمان لازم، بهبود معیشت مردم و رشد اقتصاد کشور از جمله مسائلی است که باید هر سه قوه پای کار این مردم باشند.

۳۱۲۱۶

منبع: ایرنا