همه ارتباطات ما با تجار خارجی از طریق پیام‌رسان‌ها است که قطع شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: «دارندگان کارت‌ بازرگانی می‌توانند روزانه در حد ۲۰ دقیقه با حضور ناظر از اینترنت استفاده کنند که به‌هیچ وجه پاسخگوی نیازهای تجار نیست.»

«مجیدرضا حریری» در مورد شیوه اتصال تجار به اینترنت توضیح داد: «از تمام اتاق‌های بازرگانی اطلاع ندارم اما در تهران و چند شهر مرکز استان اینترنت چند سیستم را در اتاق‌های بازرگانی آزاد گذاشته‌اند. تجار باید برای استفاده از اینترنت ثبت نام کنند و بعد با حضور یک ناظر در حد ۲۰ دقیقه از اینترنت استفاده کنند که قطعا مطلوب نیست. این میزان استفاده در حد چک کردن چند ایمیل کافی است.»

رئیس اتاق ایران و چین تاکید کرد این شیوه راه حل مناسب برای مشکل قطع اینترنت نیست.

حریری ادامه داد: «پیام‌رسان‌ها نقش اصلی را برای ارتباط تجار دارند. کلیه ارتباطات ما با طرف‌های خارجی از طریق پیام‌رسان‌ها است. یکی دو روز است به‌صورت مقطعی وی‌چت برای ما که با چین ارتباط داریم وصل است اما دیگر پیام‌رسان‌ها نه. حتی برای ورود به سایت‌های مختلف برای منبع‌یابی دچار مشکل هستیم. بسیاری از کسب‌وکارها هم هستند که عضو اتاق بازرگانی نیستند اما کسب‌وکارشان ارتباط مستقیم با اینترنت دارد.»

او همچنین گفت: «البته مقام‌های مسئول توضیحات منطقی هم ارائه کرده‌اند، از جمله احتمال حمله‌های سایبری، اما به نظر می‌آید باید به سرعت به فکر باشیم با محافظت از زیرساخت‌های کشور خطر را برطرف کنیم و اجازه دهیم کسب‌وکارها به فعالیت خود بپردازند.»

۲۲۷۲۲۷

۲۲۷۲۲۷