مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه از اجرای ۱ هزار و ۷۹ برنامه فرهنگی و ورزشی همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: این برنامه‌ها در حوزه‌های ورزش قهرمانی، همگانی، روستایی و عشایری، جوانان و امور فرهنگی برگزار می‌شود تا نشاط اجتماعی، مشارکت عمومی و تجلیل از شهدای انقلاب و دفاع مقدس تقویت می شود.

حمیدرضا عزتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه اظهار کرد: برنامه‌های دهه فجر ۱۴۰۴ با مشارکت تمامی دستگاه‌های عضو کمیته ورزش و جوانان استان اجرا می‌شود و محوریت آن‌ها گرامیداشت پیروزی انقلاب و اعیاد شعبانیه است.

وی افزود: از مهم‌ترین برنامه‌ها می‌توان به نواختن زنگ پیروزی انقلاب در تمامی زورخانه‌های استان به صورت نمادین، برگزاری ۳۹ جشنواره ورزشی همگانی و خانوادگی، مسابقات ورزشی دانشجویی و اساتید و طرح مهارت‌آموزی شهید باقری اشاره کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه تصریح کرد: تهیه و انتشار کلیپ‌های ورزشی با حضور قهرمانان شاخص استان با محوریت عرق ملی، وطن‌دوستی و حمایت از انقلاب، برگزاری نشست‌های تبیینی در شهرستان‌ها و تجلیل از جوانان و شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم از دیگر برنامه‌های شاخص این ایام است.

عزتی خاطرنشان کرد: همچنین مسابقات فوتسال کارکنان انتظامی، دوره‌های مربیگری دفاع شخصی و سایر فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی برای افزایش مشارکت عمومی و نشاط اجتماعی در استان برگزار خواهد شد.