رصد بازار میوه، صیفی‌جات و سبزیجات در هفته منتهی به ۵ اسفند ۱۴۰۴ نشان می‌دهد، هر کیلوگرم خیار از ۶۵ تا ۹۵ و گوجه‌فرنگی از ۴۲ تا حدود ۵۰ هزار تومان در حال فروش است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رصد بازار میوه، صیفی‌جات و سبزیجات در هفته منتهی به ۵ اسفند ۱۴۰۴ انجام شد.

بازار میوه

مهر نوشت: رصد بازار میوه در میوه‌فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نشان می‌دهد؛

هر کیلوگرم انار ۷۵ تا ۲۷۰، انگور ۲۷۰ تا ۳۸۰، به ۱۰۲ تا ۱۴۹، پرتقال ۶۵ تا ۱۷۰، پرتقال تو سرخ ۵۰ تا ۱۵۸، پرتقال جنوب ۲۹۸، توت فرنگی ۳۵۹ تا ۵۹۵ (هر بسته ۲۰۰ گرمی ۸۰ تا ۲۳۰ هزار تومان)، خرمالو ۱۸۸ تا ۳۳۸، سیب قرمز ۸۵ تا ۱۵۹، سیب زرد ۸۵ تا ۱۹۸، کیوی ۱۱۰ تا ۱۹۸، گریپ‌فروت ۷۹، گلابی ۳۲۵، لیمو شیرین ۱۳۰ تا ۲۰۳ و نارنگی ۱۰۳ تا ۱۶۷ هزار تومان در این بازار به فروش می‌رسد.

در بازار میوه‌های وارداتی هر کیلوگرم موز ۱۶۵ تا ۱۸۸، آناناس ۶۵۰ و نارگیل از هر دانه ۱۵۰ تا هر کیلوگرم ۱۵۸ تا ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است، نرخ‌های اعلام شده از کف تا سقف قیمتی است و در بین این دو قیمت، نرخ‌های دیگر هم وجود دارد؛ به عنوان مثال، پرتقال در بازار میوه از هر کیلو گرم ۶۵ هزار تومان (آب‌گیری) تا ۲۹۸ هزار تومان در حال عرضه است که شهروندان می‌توانند این میوه را با نرخ‌های ۶۵، ۸۰، ۱۲۰، ۱۸۸ و… نیز خریداری کنند.

بازار سبزیجات

رصد بازار سبزیجات در میوه‌فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نشان می‌دهد؛

هر کیلوگرم بادمجان ۲۷ تا ۹۸، خیار ۵۸ تا ۹۵، زردک ۱۰۰، ذرت ۹۱ تا ۱۲۸، سیر تازه ۷۰ تا ۱۰۰، سیر خشک ۲۷۰ تا ۵۸۰، شلغم ۲۵ تا ۵۰، چغندر برشی ۲۵ تا ۵۰، کاهو رسمی ۳۸ تا ۵۹، کاهو سالادی (پیچ) ۳۸ تا ۷۰، کاهو پاک شده ۸۵، کدو حلوایی ۶۰ تا ۸۰، کدو مسما ۴۸ تا ۶۹، کرفس ۳۰ تا ۷۰، کلم بروکلی ۹۸ تا ۱۸۰، کلم سفید ۱۹ تا ۵۰، کلم قرمز ۴۸ تا ۵۰، کلم چینی ۸۰، گل کلم ۳۸ تا ۵۰، گوجه‌فرنگی ۴۲ تا ۴۹.۸۰۰، لوبیا سبز ۹۱ تا ۱۳۵، لیمو ترش ۲۴۸ تا ۲۷۸، فلفل ۲۰۰، فلفل دلمه سبز ۷۵ تا ۱۱۸، فلفل دلمه رنگی ۱۴۸، قارچ فله‌ای ۱۵۵ تا ۲۹۸، نارنج ۷۵ و هویج ۳۷ تا ۶۰ هزار تومان تعیین قیمت شده‌اند.

سیب‌زمینی در این بازار هر کیلوگرم ۳۶.۸۰۰ تا ۵۴.۸۰۰، پیاز سفید ۱۶.۵۰۰ تا ۴۹.۸۰۰، پیاز زرد ۳۷.۸۰۰ تا ۳۹.۸۰۰ و پیاز قرمز ۳۹.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در ادامه قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی (میوه و سبزیجات) در میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران برای هفته پیش‌رو (۴ تا ۱۰ اسفند ۱۴۰۴) می‌آید.

بر اساس گزارش بانک مرکزی، شهروندان می‌توانند با خرید برخی اقلام از میادین میوه و تره‌بار این کالاهای را با قیمت پایین‌تر تهیه کنند. به عنوان مثال، خرید میوه ۳۸ درصد و سبزیجات ۲۶ درصدی در هفته منتهی به اول اسفند ۱۴۰۴، ارزان‌تر از میوه‌فروشی‌های سطح شهر در این میادین، عرضه و به فروش رسید.

۲۲۳۲۲۵