به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، حضرت آیتالله جوادی آملی در سخنانی، ماهیت جنگ کنونی را فراتر از اختلافات مذهبی و قومی توصیف کرد.
جنگ کنونی که اسرائیل در برابر مسلمانها قرار گرفت، نه جنگ طایفهای و نه جنگ مذهبی است، بلکه جنگ حق و باطل، یعنی جنگ اسلامیست.
چون جنگ اسلامی است، همه کشورهای اسلامی یک طرف و صهیونیست یک طرف است. او با اصل اسلام مخالف است. سخن از مذهب و شیعه و سنی و ایران و لبنان و عرب و عجم اینا نیست، سخن از قرآن است و غیر قرآن.
تنها چیزی که الان تو میدان هست قرآن است. تنها چیزی که در برابر قرآن تیراندازی میکند اسرائیل و اصحاب کفر است. از اصلاحات قرآن است. هرگز نباید بگوییم من ضعیفم یا قدرتم ضعیف است! یا توان آن را ندارم، چون هُوَ مَعَکُم. اگر ذات اقدس اله با این نظام هست، چه اینکه هست، هیچ احتمال شکستی نیست، هیچ. نیمدرصد، هیچ احتمال شکستی نیست، هیچ نگرانی نیست در پیروزی.