دادستان کرمان گفت: همکاری با دشمن در شرایط «وضعیت خاکستری» مشمول قانون تشدید مجازات جاسوسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، با اشاره به شرایط کنونی کشور و قرار گرفتن در وضعیت خاکستری (مرحله بین جنگ و صلح)، نسبت به همکاری با دشمنان هشدار داد و گفت: با این افراد قاطعانه برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه «وضعیت خاکستری» شرایطی پیچیده‌تر و خطرناک‌تر از جنگ آشکار است، تصریح کرد: در این شرایط، دشمن اقداماتی چون بمب‌گذاری، خرابکاری، ترورهای کور یا هدفمند را در دستور کار قرار می‌دهد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، همچنین به استفاده دشمن از شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی علیه ایران اشاره کرد و گفت: در این شرایط دشمن به دنبال تغییر روایت‌ها، رواج شایعات و اخبار جعلی، دلسرد کردن مردم از حاکمیت، تعرضات و تجاوزات محدود، حملات سایبری، ایجاد آشوب، به‌کارگیری جرایم سازمان‌یافته و فعال‌سازی گروه‌های تروریستی است.

وی با تأکید بر برخورد قاطع با هرگونه همکاری با دشمن افزود: کسانی که در هر زمینه‌ای با دشمن همکاری داشته باشند، باید منتظر برخورد قانونی و قاطع باشند، زیرا با آنان مطابق قانون تشدید مجازات جاسوسی در شرایط جنگی رفتار خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، اعلام کرد: این اقدامات در راستای حفظ امنیت و ثبات کشور و مقابله با تهدیدات خارجی صورت می‌گیرد.

48