تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۱

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام از تحقق تعهد اشتغال فراتر از برنامه مصوب خبر داد و گفت: برای دستگاه‌های اجرایی استان تعهد ایجاد ۹ هزار و ۱۴۰ فرصت شغلی دیده شده بود که خوشبختانه تا دیروز آمار محقق‌شده به ۱۰ هزار و ۶۳۵ مورد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، علی رشیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، در نشست با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و خانه کارگر که با حضور استاندار ایلام برگزار شد، ضمن تبریک هفته کار و کارگر، اظهار کرد: کارگران در سخت‌ترین شرایط اقتصادی هرگز میدان را رها نکرده‌اند و با جان‌فشانی و کوشش بی‌وقفه، چرخ تولید و خدمات را به حرکت نگه داشته‌اند.

وی از تحقق تعهد اشتغال فراتر از برنامه مصوب خبر داد و افزود: برای دستگاه‌های اجرایی استان تعهد ایجاد ۹ هزار و ۱۴۰ فرصت شغلی دیده شده بود که خوشبختانه تا دیروز آمار محقق‌شده به ۱۰ هزار و ۶۳۵ مورد رسیده است.

رشیدی با اشاره به اجرای مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیکی، گفت: این مرحله از ۱۵ اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تاکنون ۱۶۵ هزار و ۷۵۶ خانوار ایلامی از مزایای آن برخوردار شده‌اند. تا هفتم اردیبهشت، بیش از ۴۲۸ میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان اعتبار به این طرح اختصاص یافته و پیش‌بینی می‌شود ماهانه حدود ۶۲۵ میلیارد تومان برای آن هزینه شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام خاطرنشان کرد: خانوارهایی که هنوز موفق به دریافت این مزایا نشده‌اند، تا پایان اردیبهشت فرصت دارند از طرح کالابرگ استفاده کنند.

رشیدی در خصوص بیمه بیکاری نیز اعلام کرد: در اسفندماه ۲۳۳ پرونده بیمه بیکاری ثبت شد که این رقم در فروردین‌ماه به ۵۳۴ مورد افزایش یافت.

وی از فعالیت ۱۱۱ تشکل کارگری و ۳۸ تشکل کارفرمایی در سطح استان خبر داد و افزود: بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ تعاونی در ایلام به ثبت رسیده که از این تعداد، حدود ۳ هزار و ۲۰۰ تعاونی فعال هستند.

این مسئول با اشاره به کاهش نرخ بیکاری تصریح کرد: نرخ بیکاری استان در سه‌ماهه سوم سال ۱۴۰۴ به ۸.۹ درصد رسیده و آمار مربوط به سه‌ماهه چهارم نیز به‌زودی منتشر خواهد شد.

وی با اشاره به تعهد اشتغال استان، گفت: امسال هدفگذاری ایجاد ۹ هزار و ۱۴۰ فرصت شغلی بود، اما تاکنون ۱۰ هزار و ۶۳۵ مورد در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده که معادل ۱۱۶ درصد تحقق تعهدات است.

48

منبع: خبرآنلاین