وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم دو اسکادران دیگر از جنگنده‌های اف-۳۵ و اف-۱۵ را خریداری خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، رژیم صهیونیستی در تلاش برای نهایی کردن قرارداد عظیم خرید دو اسکادران جنگنده F-۳۵ و F-۱۵IA، به عنوان بخشی از یک طرح بلندمدت تسلیحاتی که تخمین زده می‌شود ده‌ها میلیارد شِکِل هزینه داشته باشد و با هدف تقویت قابلیت‌های نظامی این رژیم انجام می‌شود، در حال تقویت نیروی هوایی خود است.

بنا به روایت ایسنا، کمیته وزارتی تسلیحات اسرائیل، طرحی را برای خرید دو اسکادران جدید هواپیمای جنگنده، شامل یک اسکادران چهارم جنگنده‌های رادارگریز F-۳۵I و یک اسکادران دوم هواپیماهای F-۱۵IA، به عنوان بخشی از طرحی برای افزایش قابلیت‌های نیروی هوایی اسرائیل در سال‌های آینده تصویب کرد.

طبق بیانیه‌ای که روز یکشنبه توسط وزارت جنگ رژیم صهیونیستی منتشر شد، این تصمیم راه را برای امضای قراردادها با نهادهای دولتی و نظامی ایالات متحده در آینده نزدیک، به عنوان بخشی از تسریع اجرای برنامه‌های تسلیحاتی توافق شده بین دو طرف، هموار می‌کند.

اف-۳۵آی توسط لاکهید مارتین و اف-۱۵آی‌آی توسط بوئینگ در قراردادهایی به ارزش ده‌ها میلیارد شِکِل ساخته می‌شوند.

این قراردادها علاوه بر خرید هواپیما، شامل توسعه زیرساخت‌ها برای استقرار اسکادران‌های جدید در نیروی هوایی، از جمله پشتیبانی فنی، قطعات یدکی و لجستیک مربوط به عملیات و نگهداری آنها نیز می‌شود.

این تصمیم بخشی از مرحله اول طرح ارتش اشغالگر برای افزایش قابلیت‌های خود در طول دهه آینده است، طرحی که توسط نخست وزیر و وزیر جنگ تصویب شده و بودجه‌ای حدود ۳۵۰ میلیارد شِکِل برای آن تخمین زده شده است.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این قرارداد «بخشی از یک استراتژی برای بهبود آمادگی برای یک دهه امنیتی فشرده» است و اسکادران‌های جدید را «ستون اصلی در تقویت قدرت ارتش در سال‌های آینده، در مواجهه با تهدیدات منطقه‌ای» می‌داند.

در این بیانیه به نقل از وزیر جنگ این رژیم آمده است: «درس‌های عملیاتی از رویارویی با ایران، تسریع در تقویت نیروها را ضروری می‌کند.»

وی افزود که خرید این اسکادران‌ها «بخش اصلی طرح «سپر اسرائیل» است که هدف آن تضمین برتری کیفی مداوم ارتش است.»

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ ادعا کرد که جنگ اخیر با ایران «بار دیگر قدرت نیروی هوایی و نقش تعیین‌کننده آن را ثابت کرد.»

وی خاطرنشان کرد که ارتش «به سرمایه‌گذاری و ارتقای قابلیت‌های خود ادامه خواهد داد و از دشمنان خود جلوتر خواهد ماند تا اطمینان حاصل کند که ابزارها و قابلیت‌های لازم برای عملیات در هر زمان و در هر عرصه‌ای را دارد.»

در همین راستا، امیر بارام، مدیرکل وزارت جنگ گفت که تصویب این قرارداد «گام اول و اصلی در اجرای طرح ۳۵۰ میلیارد شِکِل» است، با توجه به اینکه چالش‌های منطقه‌ای «نیازمند اقدام فوری برای تضمین برتری نظامی اسرائیل حتی در دهه آینده است.»

او افزود که ترکیب قابلیت‌های هواپیماهای F-۳۵ و F-۱۵IA «انعطاف‌پذیری عملیاتی کاملی را در مواجهه با سناریوهای جنگی متنوع برای نیروی هوایی فراهم می‌کند» و خاطرنشان کرد که «رابطه استراتژیک با ایالات متحده همچنان عنصری حیاتی در توسعه قابلیت‌های نظامی است.»

این بیانیه همچنین مدعی است که طبق این طرح، نیروی هوایی ملزم به دستیابی به «جهش تکنولوژیکی» از جمله توسعه قابلیت‌های پرواز خودکار، سیستم‌های دفاعی پیشرفته نسل بعدی و تقویت برتری نظامی اسرائیل در هر دو حوزه نظامی و تهاجمی، از جمله فضا، خواهد بود.

به موازات این تصویب، مدیر کل وزارت امنیت به هیئت تدارکات اسرائیل در ایالات متحده دستور داد تا در آینده نزدیک به سمت امضای توافق‌نامه‌ها با مقامات مربوطه آمریکایی حرکت کند.

315