دبیر اجرایی خانه کارگر طبس، از فوت ناشی از گازگرفتگی یک کارگر در معدن نگین منطقه معدنی پرورده خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از ایلنا، ابراهیم رحیمیان، دبیر اجرایی خانه کارگر طبس، در تماس با ایلنا، از فوت ناشی از گازگرفتگی یک کارگر در معدن نگین منطقه معدنی پرورده طبس خبر داد.

وی گفت: در شیفت سوم کاری شب گذشته در معدن شماره ۲ شرکت نگین واقع در منطقه معدنی پرورده، حوالی ساعت حدود ۱۲:۱۰ شب، حادثه‌ای منجر به فوت یکی از کارگران شده است.

وی گفت: بر اساس بررسی‌های اولیه، سه نفر از نیروهای عملیاتی در زون کاری خود مشغول فعالیت بوده‌اند که در جریان انجام کار، مشخص می‌شود یکی از تجهیزات مورد نیاز از جمله شیلنگ دچار کمبود شده است. در همین راستا، یکی از کارگران به نام آقای جواد پسرکلو جهت تأمین شیلنگ به سمت یک دویل (مسیر ارتباطی عمودی/تونلی کوچک) مراجعه می‌کند.

او افزود: این دویل که به‌عنوان مسیر ارتباطی میان لایه‌های زغالی یا تونل‌های فرعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، ظاهراً در زمان حادثه یا استفاده نشده بوده و یا از تهویه مناسب برخوردار نبوده است. در نتیجه، کارگر هنگام ورود به این فضا، دچار گازگرفتگی شده و متأسفانه در همان محل جان خود را از دست می‌دهد.

رحیمیان ادامه داد: پس از گذشت چند ساعت و عدم بازگشت کارگر به محل کار، همکاران وی اقدام به جست‌وجو کرده و در نهایت پیکر بی‌جان او را در محل مذکور پیدا می‌کنند.

به گفته رحیمیان، جسد این کارگر، ساعت ۷ صبح امروز از معدن خارج و جهت انجام اقدامات قانونی و بررسی‌های تکمیلی تحویل مراجع ذی‌ربط شد.

دبیر اجرایی خانه کارگر طبس گفت: بر اساس ضوابط ایمنی کار در معادن زیرزمینی، ورود افراد به مسیرهای فرعی و تونل‌های ناشناخته باید صرفاً با اطلاع و هماهنگی قبلی و به‌صورت گروهی انجام گیرد و از ورود انفرادی به این‌گونه فضاها جلوگیری شود.

رحیمیان همچنین گفت: گاهی فشار کاری زیاد و اجبار کارفرما به انجام کار مشخص در یک محدوده‌ی زمانی، کارگران را مجبور می‌کند هر طور که شده کار را به اتمام برسانند. این خود یکی از دلایل منجر به حادثه است. در نتیجه، احتمال تأثیر فشار کاری و الزامات تولیدی نیز به‌عنوان یکی از عوامل زمینه‌ساز حادثه مطرح است که می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری‌های شتاب‌زده و عبور از اصول ایمنی شود. باید بررسی‌های دقیقی در این مورد انجام شود.

هویت این کارگر، جوادپسرکلو، اهل مینودشت و  متولد اردیبهشت ۱۳۶۲ است.

۲۳۳۲۳۶

انتهای پیام/

منبع: ایلنا