پسر بچه 12 ساله ای که به دلیل قبولی در امتحانات مدرسه ، تفنگ بادی را به عنوان هدیه از پدرش دریافت کرده بود فکر نمی کرد که هدیه اش منجر به مرگ مردی 45 ساله شود.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان کرج از مرگ مردی 45 ساله بر اثر اصابت تیر تفنگ بادی به قلبش خبرداد.

 سرهنگ خیرخواهان گفت: امین پسر بچه 12 ساله‌ای که پس از دریافت کارنامه قبولیش بر اساس قولی که پدرش در مورد خرید یک تفنگ بادی به عنوان هدیه قبولی در امتحانات به وی داده بود، هدیه‌اش را دریافت کرد اما نمی‌دانست تفنگش منجر به مرگ مردی 45 ساله خواهد شد.

وی افزود : امین در ساعت 12 نیمه شب اوایل تیرماه سال جاری برای شکار پرنده در باغ کارخانه‌ای که پدرش در آن سریدار بود از منزل خارج و در حال شکار پرندگان بود که یکی از کارگران شرکت به سمت پسر بچه آمده و به او می گوید تفنگ را به من بده تا من هم شلیک کنم و پسر از این کار ممانعت کرده و در کشمکش گرفتن اسلحه ناگهان تفنگ شلیک شده و به قلب کارگر برخورد کرده و این فرد قبل از رسیدن به بیمارستان فوت می‌کند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرج به شهروندان توصیه کرد: برای سرگرم‌کردن فرزندان یا دادن هدیه به آنان از خرید این‌گونه وسایل خطرناک که جان فرزندان و دیگران را تهدید می‌کند، خودداری کنند تا چنین حوادث تلخی رخ ندهد.

4747

منبع: خبرآنلاین