نماینده بجنورد گفت: اظهارات عدالت‌خواهانه دولت به دلیل نداشتن برنامه عملی و منجسم نتیجه‌ای در برنداشته و تغییرات مکرر مدیران بر عمق فاجعه افزوده است.

به گزارش خبرآنلاین، موسی الرضا ثروتی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز  با اشاره به مشکل تورم و گرانی در جامعه گفت: مدتی است که بحث گرانی تورم و بیکاری در جامعه مطرح است. تقاضای رهبری و مردم در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ملی، تلاش دولت و مجلس برای حل مشکلات است و امیدوارم با همکاری دو قوه و تصویب قوانین شایسته و نظارت منطقی، بتوانیم گامی در جهت حل مشکلات برداریم و امید مردم را محقق کنیم.
وی با بیان اینکه دولت های نهم و دهم علی رغم تلاش های فراوان نتوانسته اند فاصله طبقاتی را بهبود بخشند، افزود: متاسفنه اظهارات عدالت خواهانه بدون برنامه عملی و منسجم نتیجه ای در برنداشته و تغییرات مکرر مدیران نیز بر عمق فاجعه افزوده است.
نمیانده بجنورد تصریح کرد: از هزار و 900 میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته در سفرهای استانی برای بنگاه های زودبازده و آمایش صنعت و معدن در طول 6 سال گذشته، تنها 4 درصد جذب شده و این نتیجه ناهماهنگی در تیم اقتصادی دولت و فقدان شاخص وبرنامه است و سوال و استیضاح وزاری اقتصادی نیز تاثیری بر بهبود امور نداشته است.
اهم نطق ثروتی در ادامه می آید:
* تغییرات مکرر معاونین برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری  و حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی، امکان هرگونه برنامه ریزی و مدیریت و رعایت شاخص های توسعه را منتفی نموده و رفتارها و عملکردهای موقتی و کوتاه مدت بدون توجه به شاخص های توسعه مناطق حتی علی رغم سفرهای مکرر استانی به دلیل اجرایی نشدن مصوبات، عدم رعایت عدالت در مصوبات و اعتبارات در استان ها تاثیرات نامطلوبی در رفع نابرابری ها نداشته و نیازمند بازتعریف برنامه ها و شاخص ها می باشد. امیدواریم دولت در طرح های مشهور به مهر ماندگار در یک سال باقیمانده جبران مافات کند و با نگاه به شاخص های توسعه استانی حرکت های اقتصادی عمرانی خود را تعریف کند.
*  ماده 180 برنامه پنجم در راستای عدالت و رفع نابرابری ها است که از سال گذشته به اجرا درآمده است لکن متاسفانه در سال 90 تنها یک چهارم مبلغ اختصاص یافت و در لایحه بودجه 91 دولت نیز منظور نشده بود که با تلاش های نمایندگان در بودجه 91 درج شد و امیدواریم دولت در راستای شعار عدالت خواهی خود 100 درضد اعتبارات را تخصیص دهد.
*معاون منابع انسانی رئیس​جمهور سه هفته سرکار خود نرفته است. تمام مکاتبات این حوزه معلق مانده و از رئیس جمهور می‌خواهیم که برای حل این مشکل اقدام کند.
*
آموزش و پرورش به جای حل مشکلات نیروهای آموزشیار، حق‌التدریس، آموزشکده‌ها، نیروهای شرکتی، پیش دبستانی و تربیت معلم 20 هزار نیروی غیرقانونی را استخدام کرده‌ است که خلاف قانون مدیریت خدمات کشوری است و اگر وزارت آموزش و پرورش از این کار دست برندارد، وزیر آموزش و پرورش را استیضاح خواهیم کرد.
ثروتی در ادامه یکی از مشکلات جامعه را  تاخیر و عدم اجرای قوانین دانست و راهکارهایی را برای حل این مشکل ارائه داد که در ذیل می آید؛   
1-  تصویب قوانین کمتر شود تا دولت امکان ابلاغ و اجرای آن را داشته باشد.2- در تصویب قوانین به جامعیت و امکان اجرای آن بیندیشند. 3- دولت با نظارت جامع و انتخاب وزرای توانمند مجلس را یاری نماید . 4- طبق فرمایشات رهبری در سال های آتی در صورت تغییر و اصلاح قانون اساسی دولت پارلمانی و پاسخگو را پیش بینی نموده و با اضافه کردن شرط حداقل یک دوره نمایندگی مجلس برای کاندیداهای ریاست جمهوری و وزا زمینه  داشتن بینش بهتر برای کاندیداها فراهم شود.
 وی در پایان با بیان اینکه جامعه از فقدان برنامه ریزی جامع، عملیاتی و علمی رنج می برد، تاکید کرد: مدیران جدید در مدت باقیمانده از عمر دولت نسبت به تغییر معاونت های تخصصی زیر مجموعه خود، خودداری نموده و دولت برای رفع نابرابری مناطق و حمایت از مناطق کمتر توسعه یافته و اجرای اصل 48 قانون اساسی و توسعه متوازن استان ها برنامه هرچند کوتاه مدت ارائه ندهد.
/29220
منبع: خبرآنلاین