ایسنا نوشت:

معاون فرهنگي و تربيتي وزارت ورزش و جوانان با اشاره به قانون برنامه پنجم توسعه و تاكيد بر لزوم تناسب مراكز مشاوره با فرهنگ ايراني و اسلامي در اين قانون، از ايجاد رشته مشاوره‌ي ديني در سطح سه حوزه علميه به عنوان يكي از تمهيدات خبر داد.
 

محمدباقر پيشنمازي در اولين نشست سراسري «مراكز مشاوره‌ ازدواج و تحكيم خانواده با رويكرد بومي و اسلامي»، آمار و اطلاعات مقايسه‌اي ازدواج و طلاق جوان‌ها را نسبت به سال‌هاي گذشته نگران‌كننده اعلام كرد و افزود: نقش خانواده‌ها در ميان جوانان و نوجوانان كمرنگ‌تر شده و تاثيرپذيري گروه همسالان افزايش يافته است.
معاون فرهنگي و تربيتي وزارت ورزش و جوانان درادامه تاكيد كرد: مسئله امروز جامعه ما، ساماندهي ازدواج جوانان و بهره‌گيري از ظرفيت جامعه براي راهبري اين موضوع و همچنين ايجاد رغبت و پيش‌بيني مشوق‌هاي لازم براي اين امر است.
پيشنمازي اضافه كرد: براي اين مسئله نيز همچون بسياري مسائل ديگر راه و بيراهه وجود دارد و دانشگاه‌ها نيز هر چند با تاخير به سمت علوم انساني و كمك به حل اين موضوع در حال حركت هستند.
 


وي افزود: مشورت سالم و صحيح و مبتني بر آموزه‌هاي قرآني مي‌تواند زندگي فردي را به سمت خوشبختي سوق دهد و به همان نسبت نيز مشورت غيرمبتني بر فلسفه خلقت نيز مي‌تواند زندگي فرد را به بيراهه كشانده و مسكن كاذب ايجاد مي‌كند و چاره‌انديشي را براي درمان دچار مشكل مي‌شود.
 

 


معاون فرهنگي و تربيتي وزارت ورزش و جوانان در ادامه تاكيد كرد: در خصوص صدور پروانه براي مراكز مشاوره‌ي ازدواج در زمان تصويب برنامه پنجم توسعه ذكر شد كه اين مراكز بايد متناسب با فرهنگ ايراني اسلامي باشد.
 


 


301301

منبع: ایسنا

برچسب‌ها