درپی اعتراض یکی از خوانندگان از نبود امکانات تحصیلی و رفاهی دردانشگاه صنعتی همدان، مدیرروابط عمومی این دانشگاه عنوان داشت:« این دانشگاه 31 دانشجوی بورسیه و 63 درصد قبولی در دانشگاه های دولتی را دارد»

یکی ازخوانندگان خبرآنلاین با نام علی نوشته بود:« سلام. من دانشجوی دانشگاه صنعتی همدان هستم، متاسفانه ما امکانات اولیه یک دانشگاه مثل خوابگاه و حتی کتابخانه را نداریم. گاهی اوقات به علت کمبود استاد ازاساتیدغیرمرتبط وناکارآمد استفاده می شود.»
دکترآرام مدیرروابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان درپاسخ به مشکل مطرح شده گفت:«داوطلبین درزمان انتخاب رشته توسط دفترچه های کنکورازنداشتن خوابگاه دراین دانشگاه مطلع می شوند. آنها با این دانش قبلی رشته هایشان را انتخاب می کنند. طبق بیانیه وزارت علوم احداث خوابگاه مفهوم قانونی ندارد. این موضوع نیزدراختیاردانشگاه ها نیست.اگرهم امروز دانشگاهی امکانات خوابگاهی ارائه می دهد به این دلیل است که خوابگاه هایش را ازگذشته داشته است. ولی دانشگاه صنعتی همدان خوابگاهی درتملک خود ندارد. با این حال برای اینکه دانشجویانمان درشهر پراکنده نشوند. مدیران دانشگاه برخی ازخوابگاه های خصوصی را در سطح شهر انتخاب کرده و برآن نظارت می کنند. به این ترتیب تلاش می شود تا بلحاظ کیفی خوابگاه ها درشان و جایگاه دانشجویان این دانشگاه باشد. درهمین راستا برای تردد آسان آنها سرویس ایاب و الذهاب نیزدرنظرگرفته شده است. همچنین شام و نهارشان را نیزدانشگاه تامین کرده است.»
وی ادامه داد:« امروز 43 نفربا مدرک فوق لیسانس به عنوان استاد جذب این دانشگاه شده اند. همچنین 31 نفر ازدانشجویان توانسته اند ازبهترین دانشگاه ها دنیا بورسیه شوند. ازسوی دیگر 63 درصد از فارغ التحصیلان این دانشگاه دردانشگاه های برتر دولتی کشور پذیرفته شده اند. این دانشجویان همگی زیر نظراساتید مجرب دانشگاه تحصیل کرده اند. اسامی این قبول شدگاه با عنوان رشته هایشان روی تابلوهای دانشگاه درج شده و دردست رس همه دانشجویان قرار دارد. ازسوی دیگر دراین دانشگاه یک هیات جذب استاد وجود دارد. برای جذب این افراد باید مدرک تحصیلیشان منطبق با رشته تحصیلی داوطلبان باشد. قطعاً این دانشگاه اساتید مجربی داشته که امروز توانسته دانشجویان خوبی تربیت کند. این دانشجوی عزیز اگر دراین دانشگاه، استادی را یافت که جدای ازمقالات یک طرح پژوهشی نداشته اند می توانند به ما اطلاع دهند. زیرا اساساً اینگونه نیست زیرا بیش از 80 درصد اساتید ما کارپژوهشی داشته و دارند.»
او درباره نبود کتابخانه دراین دانشگاه نیز گفت:« کتابخانه این دانشگاه از 770 جلد کتاب، امروزبه 12 هزار جلد کتاب اصل رسیده است. این آمار جدای از کتابهای عمومی است. این تعداد کتاب در دو کتاب خانه مستقل خانم ها و آقایان گرد آوری شده است. مگر می شود یک دانشگاه کتابخانه نداشته باشد.» او افزود:«این دانشگاه درسال 85 تاسیس شد و اکنون 2 هزار دانشجو دارد.»
45235

 

منبع: خبرآنلاین