وزیر کشور سوریه که در یک عملیات انتحاری در دمشق زخمی شده بود ساعتی پیش از بیمارستانی در لبنان مرخص شده و با یک جت جنگی به دمشق بازگشت.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، محمد ابراهیم الشعار، وزیر کشور سوریه که در انفجار روز دوازده دسامبر از ناحیه کمر به شدت مجروح شده و به بیمارستانی در بیروت منتقل شد عصر روز چهارشنبه به سوریه بازگشت.

آسوشیتدپرس مدعی شده است که او احتمالا بدون آنکه دوران درمانش پایان پذیرد و به دلیل فشارهای سیاسی ناچار به ترک بیمارستان و بازگشت به سوریه شده است.

مخالفان دولت اسد در لبنان از دولت خواسته بودند او را بازداشت و محاکمه کند و اجازه بازگشت به سوریه را به او ندهد. 

لبنان هم اکنون به شدت فضایی دو قطبی پیدا کرده و موافقان و مخالفان اسد نسبت به یکدیگر اعتراض های شدیدی را مطرح می کنند.

در انفجار انتحاری روز دوازده دسامبر در محل وزارت کشور دمشق تعدادی از مردم کشته و بیش از 20 نفر زخمی شدند. 

4949

منبع: خبرآنلاین