اظهارات اخیر رئیس جمهور مصر با واکنش کاربران خبرآنلاین مواجه شد.

به گزارش خبرآنلاين، محمد مرسي با تاکيد بر اهمیت امنیت خلیج فارس و کشورهای جنوبی آن برای مصر،گفته بود: قاهره آسیب زدن به امنیت خلیج فارس و امنیت همه کشورهای عربی را نمی پذیرید. وي در پاسخ به سؤالی که مدعي "تهدیدات ایران علیه کشورهای جنوب خلیج فارس" بود، افزود: مصر در ماه فوریه آینده میزبان نشست سازمان همکاری اسلامی خواهد بود و قاهره پیام شفافی را در این نشست ارسال خواهد کرد که کسی حق ندارد هیچ یک از کشورهای منطقه را تهدید کند. {اينجا}
انتشار اين خبر، با واکنش بيش از 50 نفر از کاربران خبرآنلاين روبرو شد که همگي سخنان مرسي را محکوم کرده و جايگاه جغرافيايي و امنيتي ايران و تاريخ کهن کشورمان را به وي يادآورشده بودند تا در موضع​گيري​هايش آن را فراموش نکند.
برخي کاربران با اشاره به مشکلات داخلي مصر، مرسي را به حل مسائل درون کشور خود دعوت کرده​اند. از جمله اين کامنت: «یکی به این آقا بگويد برو مملکت خودت را جمع کن . صبر کن از راه برسی .35 درصد مردمت هنوز نیامده مخالفت هستند، آن وقت آمدی در کار ما دخالت میکنی؟ امنیت خلیج فارس به دست صاحب ایرانی​اش رقم خواهد خورد از هر قشر و آیینی» کاربر ديگري هم نوشته است: «تو اگر خيلي راست ميگويي، امنيت صحراي سينا كه هم مرز با اسراييل هست را تامين كن. بعدا اگه ارباب​هاي اين كشورهاي حوزه خليج فارس (امريكا، انگليس و فرانسه) كم آوردند، تو هم ناو در ابعاد هماني كه امريكا دارد داشتي، تازه اجازه حرف زدن داري ولي در حد تهديد ايران نيستي».
در ميان نظرات منتشر شده برخي کاربران، به رئيس جمهور مصر که در قامت «حامي اعراب» ظاهر شده، يادآور شده​اند که ساکنين فلسطين اشغالي هم از اعراب هستند، پس چرا مصر براي حل مشکل آنان پيش قدم نمي​شود؟ از جمله کاربري که خود را معرفي نکرده و نوشته است: « این بنده خدا تقصیری ندارد خزانه مصر خالی است و کشورهای عربی خلیج فارس پر از دلار! خواسته کمي خود شیرینی کند و گرنه 64 سال است که فلسطین بغل گوش آقایون اشغاله یک تکان به خودشان نمی​دهند». کاربر بدون نام ديگري هم نوشته است: «بهجایاینحرفاسلاحبهمقاومتفلسطینولبنانبرسانید،قولمی​دهمیک ماههشراسراییلپاکمی​شود». کاربر ديگري هم آورده است: «مرسی شما لازم نیست سنگ اعراب حاشیه خلیج فارس را به سینه بزنید. اگر غیرت دارید، اگر قدرت دارید، نگذار بیخ گوشت فلسطینی​ها را قتل عام کنند. چطور براي ایرانی​ها شاخ و شونه می​کشيد؟ شاخ از تو بزرگتر را در تاریخ، ایرانی​ها شکسته​اند.»
برخي کاربران نيز عاقبت صدام حسين را به مرسي يادآور شدند که در پي مقابله با ايران بود. کاربري که خود را «عمار» معرفي کرده، نوشته است: «مرسي هنوز نفهميده كه نبايد با ايران در بيفتد و بايد به او فهماند كه اگر با ايران در بيفتد بلاي عراق سرش مي​آيد». محمدرضا هم در نظر ديگري نوشته است: «صدام را نشاندیم سر جايش، شما که جاي خود داريد. یک اخم ایران کافی است تا اول کل نیروهای مورد حمایت شما و عربستان در سوریه فرستاده بشوند همان جا که صدام رفت و بعدش کل منطقه، براي شما تبدیل به جهنمی شود که نتوانید تا ده​ها سال آتشش را خاموش کنید! اینجا ایران است یک شیر خفته، نه قاهره و نه ریاض، پس با ایرانی جماعت در نیفت». کاربر بدون نام ديگري هم خطاب به مرسي نوشته است: چر تو هم مثل صدام فکر کردی رهبر همه عربا هستی؟! کی هستی که بخواهی ایران را تهدید کنی؟! اول برو سیاست کشورت را درست کن، بعد بقیه رو نصیحت بفرما!»
برخي نيز او را ورژن ديگري از حسني مبارک خوانده​اند. کاربري با نام «s.s»، نوشته است: «مرسی یکی از نوکرهای امریکایی است. تفاوتش با حسنی مبارک فقط در نقاب اسلامی است که در صورت دارد». جواد هم کاربر ديگري است که نوشته: «کسی که باشرط آمریکا و اسراییل سرکار بیاد باید مجری برنامه آنها باشد. آنها به قدرت رساندنش برای این حرفا وگرنه کس دیگری جای مرسی را می گرفت» .
کاربري با نام عليرضا هم از منظر ديگري به اظهارات مداخله جويانه مرسي نگريسته و نوشته است: اینها می​خواهند جنگ بین شیعه سنی راه بياندازند. اول تبلیغ می​کنند بشار اسد در حال سنی کشی در سوریه است، بعد مالکی را به تبعیض ضد سنی​ها متهم می​کنند حالا هم ایران... مگر شیعه چه هیزم تری به شما فروخته که اینقدر از آن کینه دارید؟»
«محمد» نام کاربر ديگري است که نوشته بود: «وزارت خارجه باید جواب این گستاخی را بدهد. جزایر سه گانه متعلق به ایران است و کسانی که می​خواهند این جزایر را بقاپند، تهدیدی برای امنیت منطقه هستند.»
گفتني است، سخنگوي وزارت خارجه پس از يک روز به اين سخنان رئيس جمهور مصر واکنش نشان داده و گفته است: هر اختلاف نظر و دیدگاه سیاسی به معنای خصومت و دشمنی نیست. در کار رسانه ای اگر در جهتی حرکت شود که به اختلاف افکنی کشورهای منطقه دامن زده شود موجب خوشحالی جریان استکباری می شود. اصلا معلوم نیست این مطالب به طور دقیق نقل می‌شود یا خیر. برخی از این اخبار را رسانه های غربی و عربی مطرح می کنند. برخی از این رسانه ها با جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت خصومت دارند و باید دید از طرح اینگونه اخبار به دنبال چه هدفی هستند.
رامين مهمانپرست با بیان اینکه اختلاف نظر در برخی مسائل با بعضی کشورهای منطقه یک امر طبیعی است گفت: مگر قرار است همه کشورهای دنیا راجع به همه تحولات بین المللی مثل هم فکر کنند اما نکته مهم این است که اگر روابط دوستانه برقرار باشد و منافع مشترک وجود داشته باشد، می توان از طریق گفت و گو و رایزنی و تبادل نظر دیدگاه ها را به هم نزدیک کرد و بهترین انتخاب را انجام داد.{اينجا}.
/2929
 
 
منبع: خبرآنلاین