به گزارش خبرآنلاین؛میلاد نوری که یکی از بازیکنان تاثیر گذار صبا است در مورد بازی روز گذشته با پرسپولیس می گوید:«بازی خیلی خوب و البته سختی بود.پرسپولیس چند هفته ای بود که روی دور برد افتاده بود و همین طور امتیاز می گرفت،ما تمام تلاشمان را کردیم تا در خانه خودمان سه امتیاز از این مسابقه بگیریم اما نشد و مجبور به تقسیم امتیازاها شدیم.»
او در پاسخ به این سوال که اما پرسپولیس چند موقعیت ایده آل برای گلزنی داشت این واکنش را نشان می دهد:«قبول دار اما نباید موقعیت های ما را هم نادیده بگیرید.فکر می کنم فغانی دو تا موقعیت صد در صد پنالتی را برای ما نگرفت.اگر آن توپ ها تبدیل به گل می شد حالا ماجرا فرق می کرد.به هر حال فوتبال است و در فوتبال از این اتفاقات می افتد.»
نوری در ادامه به زمین چمن نامساعد ورزشگاه یادگار امام(ره)اشاره می کند و می گوید:«وضعیت زمین چندان خوب نیست.تیم پتانسیل این را دارد که جزو تیم های بالای جدولی باشد اما امکانات را برای ما فراهم نمی کنند.ما در مسابقاتی که خارج از خانه برگزار می کنیم بهتر نتیجه می گیریم.امیدوارم مسئولان تدابیر لازم را بیاندیشند تا صبا در تمام جام ها مدعی باشد.»
251 43