ساعاتی بعد از انجام سومین آزمایش هسته‌ای پیونگ یانگ و تایید آن، واکنش‌ها در محکومیت آن در حال افزایش است.

در همین حال در پی واکنش های شدید جامعه بین المللی نسبت به اقدام کره شمالی، خبرگزاری کیودو و خبرگزاری یونهاپ گزارش دادند که این کشور صبح امروز سه شنبه علیرغم هشدارها  آزمایش هسته‌ای انجام داده است.

لحظاتی بعد رسانه‌های دولتی کره شمالی این آزمایش هسته‌ای را موفقیت آمیز و آن را در راستای تقویت و تضمین امنیت این کشور خواندند.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی متذکر شد که مقامات وزارت دفاع کره جنوبی زمان انجام این آزمایش را ساعت 11:57 دقیقه صبح به وقت کره شمالی در استان «هام گیونگ» در نزدیکی سایت پیونگی ری اعلام کردند.

سایت «پیونگی ری» همان سایت هسته‌ای است که کره شمالی در سال‌های 2006 و 2009 در آن دست به آزمایش پلوتونیومی زد.

منبع: رویترز

49261

منبع: خبرآنلاین