معاون اول دولت اصلاحات مهمترین وظیفه دولت آینده را احیا و حاکم کردن اخلاق در جامعه دانست.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا عارف در دیدار اعضای دفتر سیاسی حزب وحدت و همکاری ملی ایران اسلامی اختلافات موجود بین اصحاب انقلاب را تفاوت نگرش در روشها و نحوه اداره کشور قلمداد کرد و گفت: جریانات سیاسی درون نظام جایگزینی برای نظام تصور نمی‌کنند. هیچکدام از دوستان ما از جمله آقایان موسوی و کروبی هم به فکر جایگزینی نظام دیگری بجای نظام فعلی نبوده و نمی باشند.
عضو مجمع تشخص مصلحت نظام ادامه داد: برخی جریانات سیاسی هم بجای چاره اندیشی برای برون رفت از این وضعیت متاسفانه در تشدید فضای نامطلوب فعلی کمک می‌کنند.
گزیده اظهارات محمدرضا عارف را در ادامه بخوانید:
• جریان انحراف جریان موهومی است که توسط اصولگرایان با هدف فرار به جلو و فرافکنی مسئولیت های اساسی این جریان در مقابل افکار عمومی مطرح شده است. اصولگرایان با حذف کامل اصلاح‌طلبان نوید حاکمیت یک دست و افزایش خدمتگزاری به مردم را وعده داده بودند. مردم حافظه قوی و قدرت حساب کشی دارند و به ارزیابی دقیق امور می پردازند.
• مدیریت اجرایی کشور دست جریانی قرار گرفت که عموما تجربه‌ای درمسائل کلان اجرایی نداشته‎اند. جریان حاکم شعار جوانگرایی و باز کردن حلقه بسته مدیران را دادند ولی در عمل با سپردن بسیاری از تصدی‌ها به غیر متخصصین موجب کاهش بنیه ملی نظام اجرایی شده‌اند.
• من هنوز اعلام کاندیداتوری قطعی نکرده‌ام. سابقه‌ام نشان می دهد شخصا برای هیچ پستی کاندیدا نشده‌ام. هر وقت احساس می‌کردم خدمتی می توانم انجام دهم جواب منفی ندادم. در این مقطع هم اگر احساس کنم فردی مناسبت‌تر از من در عرصه انتخابات وجود دارد صحنه را به او واگذار می‌کنم.
• برداشت برخی سایتهای خبری درباره موضع‌گیری اخیرم نسبت به کاندیداتوری آقایان هاشمی و خاتمی اشتباه بود. من اگر چه معتقدم این آقایان بهتر است به عنوان شخصیت‌هایی که می ت‌وانند رئیس جمهور ساز باشند ایفای نقش کنند ولی همانگونه که بارها اعلام کردم به اجماع اصلاح طلبان با محوریت آقای خاتمی تمکین می‌کنم و موضع‌گیری اخیرم هیچگونه منافاتی با نظرات قبلی‌ام نداشته است.
• اکنون بخاطر انتخابات ریاست جمهوری از انتخابات شوراها غافل هستیم در حالیکه شوراها از اهمیت ویژه‌ای در قانون اساسی برخوردار است. البته برخورد قوی با انتخابات ریاست جمهوری موجب مشارکت در انتخابات شوراها هم می‌شود.
• اصلاح طلبان باید به اجماع برسند من نه آنچنان به اجماع امیدوار هستم و نه ناامید. بر اساس سابقه انتخابات سال 84 که در قدرت بودیم ولی به اجماع نرسیدیم مقداری نگران هستم. اگر جریان اصلاح طلب به یک جمع بندی خوب برسد حداقل 40 الی 50 درصد کرسی شوراها را می‌تواند تصاحب کند. در انتخابات ریاست جمهوری هم نیازمند تلاش و همگرایی برای موفقیت در این عرصه هستیم.
• در برخی خبرها آمده بود که آقای خاتمی به من گفته‌اند در انتخابات کاندیدا نشوم که صددر صد خبر دروغ و بی اساسی است . متاسفانه رسالت برخی سایت‌های خبری دروغ پراکنی است و به دنبال اختلاف افکنی بین اصلاح طلبان هستند که مطمئنا موفق نمی‌شوند.
• اگر روزنه‌ای برای گشایش فضای سیاسی کشور نبینم در انتخابات حضور پیدا نمی‌کنم. کاندیدا نمی‌شوم که صرفا تنور انتخابات را گرم کرده باشم. در شرایطی در عرصه انتخابات حضور پیدا می‌کنم که بر اساس نظرسنجی ‌های علمی شانس پیروزی داشته باشم.
/29295
 

منبع: خبرآنلاین