در تصادف کامیون با زائران ایرانی در فرودگاه جده 2 نفر جان باختند.

فارس دراین باره نوشت: ورود یک کامیون به ترمینال حجاج در فرودگاه جده منجر به کشته شدن 2 زائر ایرانی و زخمی شدن 4 تن دیگر شد.

دو زائر زن ایرانی در یک سانحه رانندگی در ترمینال «حج» فرودگاه جده کشته شدند و 4 تن دیگر نیز زخمی شدند. حادثه زمانی روی داد که حجاج ایرانی در ترمینال شماره 13 سالن انتظار، منتظر پرواز شماره 2842 از جده به تهران بودند که یک کامیون حامل تانکر آب با ورود به طبقه همکف با این مسافران تصادف کرد.4 نفر از افراد زخمی شده با درمان سرپایی توانستند به تهران بازگردند ولی دو تن دیگر راهی بیمارستان شدند.


واحد مرکزی خبر در این باره نوشت: در حادثه برخورد کامیون خدماتی فرودگاه جده به محل مسافران ایرانی این فرودگاه دو زائر ایرانی کشته و دو نفر زخمی شدند.

نماینده سازمان حج و زیارت کشورمان در عربستان با بیان اینکه حادثه ساعت 17 و 15 دقیقه دیروز پنج شنبه رخ داد گفت : در زمان حادثه مسافران ایرانی پرواز 2842 هواپیمایی عربستان منتظر اتوبوس جهت سوار شدن به هواپیما بودند که کامیون خدماتی فرودگاه به علت نقص فنی با جمع آنها برخورد کرد.

رضایی افزود: در این حادثه خانم پری ارفع 78 ساله و زهرا آتشزای 61 ساله جان باختند و دو مجروح این حادثه جهت درمان به بیمارستان جده منتقل شدند.

وی با اشاره به اینکه این حادثه بلافاصله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده و مقامات عربستان اعلام شد اضافه کرد: نماینده وزارت حج عربستان و همچنین نماینده خطوط هوایی عربستان در تماس تلفنی با دفتر حج و زیارت کشورمان در عربستان ضمن ابراز تاسف از این حادثه بر پیگیری سریع علت این حادثه تا حصول نتیجه تاکید کرده اند.
به گفته نماینده سازمان حج و زیارت کشورمان در عربستان بعد ازاین حادثه بقیه مسافران این پرواز به کشور بازگشتند.
47282

منبع: واحدمرکزی‌خبر