تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۰

آتش‌سوزی تانکر سوخت در کوچصفهان رشت پس از حدود دو ساعت با تلاش ماموران آتش‌نشانی مهار شد.

این تانکر که عصر دیروز شنبه از رشت به مقصد رودسر در حرکت بود، در مسیر منطقه ابراهیم‌سرای لولمان کوچصفهان رشت به دلیل انحراف به چپ و برخورد با تیر چراغ برق واژگون شد و آتش گرفت.
علی‌اصغر شعبانی راننده تانکر اهل آستانه‌اشرفیه به هنگام واژگونی خود را به بیرون پرتاب کرد و نجات یافت اما یک نفر سرنشین این تانکر به نام علی مرادی 40 ساله در آتش سوخت و جان باخت.

بنابراعلام پلیس راهور، در این حادثه تانکر که احتمالاً حامل سوخت گازوییل بود در مسیر رشت به لاهیجان در منطقه ابراهیم‌سرا به دلیل سرعت بالا و لغزندگی جاده و نیز انحراف به چپ واژگون شد. راننده تانکر به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و تخطی از سرعت مطمئنه مقصر شناخته شده است.
نیروهای آتش‌نشانی شهرستان‌های آستانه‌اشرفیه، لاهیجان و شهرهای لشت‌نشا و خشکبیجار برای مهار آتش در محل حادثه حاضر بودند.

منبع: فارس
45282

منبع: فارس